Arnout Ale

Operationeel Directeur

Makelaar worden was mijn jeugddroom. Zodoende heb ik de stage van mijn studie Commerciële Economie en Marketing bij een makelaar in de Zaanstreek volbracht en mocht ik na mijn studie blijven werken. Nu ben ik sinds 2008 partner bij Van de Steege en heb ik ervaring (ca. 20 jaar) opgedaan in ons volledige werkgebied en verschillende specialismen. Mijn aandacht verdeel ik over het managen van ons prachtige bedrijf en natuurlijk ‘makelen’. Er is niets mooiers dan een goede aanbeveling en relaties die na jaren weer contact met mij opnemen. Die help ik als het kan graag zelf.

De gouden tip van Arnout

Een huis kun je niet binnen 30 dagen ruilen, weet wat je koopt.

Mevr. Moniek Besters
Mevr. Moniek Besters
Lees verder
Wij hadden voor de keuze van de makelaar bij de verkoop diverse partijen uitgenodigd. Dat wij een makelaar wilde inschakelen, was sowieso al door ons besloten gezien de huidige huizenmarkt. Alle gesprekken die wij hebben gevoerd met de diverse makelaars, waren overigens positief. Bij van de Steege hebben wij bij het eerste gesprek ook een goed gevoel gehad. Arnout straalde deskundigheid en professionaliteit uit en dat heeft bij onze beslissing de doorslag gehad. Het proces verliep soepel, grotendeels digitaal. In de loop van het proces wel een paar communicatiedingetjes gehad maar dat kwam voornamelijk omdat het voor van de Steege vanzelfsprekend is omdat zij nou eenmaal vrij veel huizen hebben verkocht maar voor ons was dit eigenlijk de eerste verkoop met een makelaar en dat strookte niet altijd met elkaar. Niettemin hebben we dit onderling altijd goed kunnen ventileren waardoor wij uiteindelijk een uitstekend gevoel hebben over het hele verkoopproces en de uiteindelijke verkoop. We hebben het huis uiteindelijk verkocht in nog geen 17 dagen!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Kerwin Lucasstraat 8
Lees verder
We worked with Arnout, and he is a brilliant property consultant / advisor. He is responsive, kind and very skilled. It took us a long while to find something in the current competitive market, but Arnout stuck with us and helped us finally find the house that was best for us.
Vorige
De volgende