Ginger Lafeber

Woningmakelaardij

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde Management Economie & Recht ben ik voor mijn afstudeerscriptie bij Van de Steege terecht gekomen. Hierna ben ik nooit meer weg gegaan en heb ik inmiddels ook al mijn makelaarspapieren behaald. Dat ik met mijn werk mensen kan helpen bij één van de grootste beslissingen in hun leven vind ik het mooiste wat er is. Het is altijd mijn streven om ervoor te zorgen dat mijn klanten zich niet druk hoeven te maken tijdens het proces en uiteindelijk hun droomwoning vinden of hun eigen woning op de beste, maar ook fijnste manier verkopen.

Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Ferdinand Huyckstraat 20
Lees verder
We were very happy with the service provided to us by Ginger and the team at Van de Steege. They made each step easy and clear. 100% recommended.
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Kogerwatering 16
Lees verder
Er is erg duidelijk gecommuniceerd. Via mail, whats-app en telefonisch. Hierdoor ging de communicatie snel, duidelijk en overzichtelijk. Je kan met elke vraag bij ze terecht en krijgt een duidelijk en concreet antwoord. Zowel Ginger als de rest van het team is makkelijk en vriendelijk in de omgang. Denkt mee in mogelijkheden en komt op voor de belangen van klant. Al met al. Zeer goede ervaring met Van de Steege Makelaarsgroep Zaanstad!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Lees verder
Vanaf het eerste kennismakingsgesprek en ook de contacten daarna over de werkwijze verkoopstrategie en verwachtingen, is alles in een zeer prettige samenwerking, soepel, deskundig en professioneel verlopen. Geheel volgens plan. Wij zijn erg tevreden over Ginger Lafeber en haar team en wensen haar nog veel succes in de Zaanstreek toe!
Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Pieter Jelles Troelstralaan 77
Lees verder
Super fijne en professionele makelaar. Het was erg spannend om mijn eerste huis te kopen, en dit makelaarskantoor heeft mij volledig ontzorgt, ook met een hypotheekadviseur en bouwkundige keuring. Ginger was erg duidelijk en realistisch vanaf het begin wat mijn opties waren binnen mijn budget en heeft mij goed begeleid.
Dhr. Dimitri Rats
Dhr. Dimitri Rats
Lees verder
Vanuit de hypotheek adviseur door verwezen naar deze makelaar. Samen gewerkt met Ginger. Echt iemand die je helpt en weg wijs maakt in het verkopen en kopen van een huis. Een dik verdiende 9!!
Vorige
De volgende