Rogier van Langelaar

Woningmakelaardij

Na mijn opleiding tot makelaar heb ik in 2000 mijn eerste stappen gezet op de huizenmarkt. Eerst in Zaanstad en later op wat verschillende plaatsen in Noord-Holland. In 2004 mijn proeve van bekwaamheid gedaan en daarna bij de NVM mijn eed als Register Makelaar afgelegd. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Van De Steege en heb hier op meerdere kantoren gewerkt. In mijn vrije tijd doe ik aan waterpolo, als trainer en coach maar ook speel ik zelf nog. Verder houd ik van reizen en van lekker eten en drinken. Deze twee combineren is natuurlijk helemaal fantastisch!

Anoniem op Funda
Anoniem op Funda
Huntum 74
Lees verder
Het was een complexe verkoop. Rogier is hier zeer deskundig en professioneel mee omgaan en heeft een verkoop gerealiseerd waar ik zeer tevreden mee ben.
Dhr. Ware
Dhr. Ware
Daniël Defoelaan 86
Lees verder
Van de Steege Makelaarsgroep Diemen, ze zijn professioneel, betrouwbaar en staan ten alle tijden voor je klaar om je van dienst te zijn. Loop je tegen wat aan, doen zij er alles aan om datgene voor mekaar te krijgen. Gewoon weg TOP, de beste ooit en zeer klant vriendelijk. Je krijgt de beste service soms zelf in het weekend. Alle dank aan Rogier en zijn team. Ga zo door. Ik heb totaal geen spijt van dat ik gekozen heb voor Van de Steege Makelaarsgroep, beste keus.
Vorige
De volgende