Van de Steege Makelaarsgroep

Meest verkopende makelaar van Amsterdam!

De nieuwe Vastgoed Top 100 is uit en we zijn de best verkopende makelaar van Amsterdam….

Nr. 1 in Amsterdam & Nr. 5 van héél Nederland!

Opnieuw een nummer 1 positie voor de Van de Steege Makelaarsgroep in Amsterdam. En net als de voorgaande jaren zijn we hier natuurlijk bijzonder trots op! Met een grote groep van enthousiaste mensen is er het afgelopen jaar hard gewerkt en veel verkocht. In totaal volgens de telling van Vastgoed ruim 800 bestaande woningen, waarvan 584 in Amsterdam.

Uit het artikel

“De gemiddelde verkooptijd was bijzonder snel met een gemiddelde van 0,44 (iets meer dan vijf maanden). Het landelijk gemiddelde bedraagt 0,94 (11,5 maanden).”, valt te lezen bij onze vermelding in de Vastgoed Top 100. Daarmee scoren we ook hoog in de Top 25 gemiddelde verkooptijd.

Nog een 1ste plek!

Naast onze eigen vermeldingen delen we ook een notering met onze ERA collega’s. Want ERA Makelaars hebben de meeste verkopen gedaan van héél Nederland. In totaal 4170 woningen! Daarnaast blijkt de gemiddelde ERA-makelaar de hoogste verkoopsnelheid te hebben en volgens eigen onderzoek van ERA het beste resultaat te halen. Daarin betaalt de meerwaarde van ERA zich uit voor de deelnemende makelaars maar vooral voor diens opdrachtgevers.

Trots

Het is maar een lijstje, maar natuurlijk zijn we trots. Een eervolle vermelding waar iedereen zich keihard voor ingezet heeft. In de eerste plaats om de verkoper zo goed mogelijk te helpen bij de verkoop van zijn/ haar woning. Dat zij hun opdracht aan ons toevertrouwde, zijn wij hen zeer dankbaar!

Niet stil zitten

Om ook volgend jaar weer bij de top te horen, zullen we niet achterover leunen en stil zitten. We zijn met leuke technologische initiatieven bezig en breiden ook fysiek uit. Zo zijn onze woningen sinds kort ook vitueel te bezichtigen en breiden we uit in de Zaanstreek en Almere. Daarover binnenkort meer…

Delen via:

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op whatsapp
WhatsApp
Delen op email
Email
Delen op facebook
Facebook

Onze kantoren zijn op vrijdag
24 september gesloten

Wegens ons bedrijfsuitje zijn wij op vrijdag 24 september gesloten. Voor urgente zaken verzoeken wij je om ons een email of bericht te sturen.