Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Appartement L 19, Amsterdam

Appartement L 19

1043 NV, Amsterdam

€ 451.407,-

Omschrijving

De inschrijving van de 94 woningen in Track 8 is gesloten. Je kunt je nog aanmelden als reservekandidaat via de projectwebsite!

Omschrijving

Het stoere woongebouw Track 8 in MO*town bestaat uit 94 diverse appartementen, waaronder de 22 fijne 3-kamerappartementen type L. Bouwnummer 019 is daar 1 van; een heerlijk appartement op de 2e verdieping, met een woonoppervlakte van circa 76 m2, 2 slaapkamers én een loggia op het zuiden. Hier geniet je na een lange werkdag met een verfrissend drankje nog even van de avondzon. Maar ook binnen is het goed toeven in dit appartement! Iets voor jou?

Alles gelijkvloers

In dit appartement geniet je van het comfort van nieuwbouw, zoals vloerverwarming, én natuurlijk van gelijkvloers wonen. De entree van het appartement bevindt zich aan een open galerij met uitzicht op de binnenplaats. Hier kom je binnen in de hal, met ruimte voor de garderobe. De hal biedt verder toegang tot de 2 slaapkamers (beide met raampartijen op het westen), de ruime badkamer, het toilet én een inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Buitenruimte op het zuiden

Aan het einde van de hal stap je door de glasdeur binnen in de woonkamer met (aansluitingen voor de) open keuken. Deze fijne vierkante ruimte heeft een oppervlakte van ruim 30 m2 en lekker veel lichtinval, dankzij het zijraam op het westen én de raampartijen op het zuiden. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de loggia, waar het hekwerk is voorzien van geïntegreerde zonnepanelen. Dit duurzame appartement wordt volledig gasloos enwordt onder andere aangesloten op een gemeenschappelijke warmtepomp.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Locatie

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Bezichtigen Checklist