Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Track 6 21, Amsterdam

Track 6 21

1043 NV, Amsterdam

€ 483.990,-

Omschrijving

PRE-SALE GESTART!

Appartementen

Dit is een unieke kans! Dit riante, duurzame appartement in het bruisende MO*town in Sloterdijk. Bouwnummer 21 bevindt zich in track 6, grenzend aan de centrale binnenplaats, op de 2e én 3e verdieping. De indeling is bijzonder, met de slaapkamers beneden en de woonkamer boven. Met een woonoppervlakte van circa 109 m2 én een balkon op het zuidwesten een heerlijke woning.

Kom binnen!

Je betreedt de woning op de 3e verdieping en komt binnen in de hal. Hier bevindt zich ook het toilet en de interne berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Dan stap je binnen in de open keuken, waar je ook direct de trap op kunt naar beneden. De woonkamer is lekker ligt en heeft aan 2 kanten openslaande deuren naar het zonnige balkon. Op de 2e verdieping heb je 3 slaapkamers, waarvan 1 over de gehele lengte van het appartement. Hier heb je alle ruimte voor een aparte studeer- of werkruimte. Op deze verdieping is ook een apart 2e toilet en de badkamer met douche en wastafel.

Wat maakt Track 6 uniek?

Track 6 heeft een robuuste buitenzijde: een echt stedelijk bouwblok aan de Radarweg en juist een meer lievere, groenere uitstraling vanuit het pocketpark dat straks tussen de drie MO*town gebouwen ligt.

Je komt binnen via een tussenstraat en je betreedt het mediterraan aandoende binnenhof: een oase van rust. Vanuit dit hof worden alle woningen ontsloten.

Kenmerken

Soort woonhuis: Appartement, bovenwoning
Aantal kamers: 2 – 3 kamers (1 slaapkamers)
Aantal badkamers: 1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamer voorzieningen: douche, wastafels, tegels
Keuken: Casco
Aantal woonlagen: 1 woonlaag

Wat betekent wonen in MO*town?

MO staat voor Mede-Opdrachtgeverschap: een bijzonder proces waarbij je samen met je toekomstige buren als mede-opdrachtgever deels je nieuwe woonomgeving creëert. Voor en achter de voordeur.

De allereerste (pionierende) mede-opdrachtgevers zijn al vanaf november 2018 betrokken. Samen met deze groep MO*ers zijn er inmiddels al diverse keuzes gemaakt, over de vormgeving en de uitstraling van het gebouw, maar ook over het energieconcept. Ook de grootte van de appartementen en de indeling van de woningen zijn inmiddels vastgesteld.

Als nieuwe (instap-)MO*er word je automatisch lid van de maandelijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Je leert je buren kennen en neemt samen de stand van zaken door.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Locatie

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Bezichtigen Checklist