Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Track 6 22, Amsterdam

Track 6 22

1043 NV, Amsterdam

€ 537.211,-

Omschrijving

Je kunt nú instappen in een project waarvoor de bouwvergunning al is verleend en eind 2023 woon je al in deze ruime maisonnette. Een unieke kans!

Deze maisonnette bevindt zich op 2e en 3e verdieping van een prachtig woongebouw midden in up-coming Sloterdijk met een gemeenschappelijke binnentuin én gezamenlijk dakterras én een eigen terras van 35 m2 gelegen op het zuidwesten. Het appartement van circa 106 m2 grenst aan de centrale binnenplaats en is een heerlijke woning.

Je betreedt de woning op de 3e verdieping en komt binnen in de ruime keuken. Direct naast de ingang is een deur naar het toilet en de interne berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger. De keuken staat in verbinding met de ruime woonkamer, die openslaande deuren heeft met toegang naar het zonnige balkon van circa 37 m2. In de hoek van de kamer is de open trap naar beneden. Hier heb je 3 ruime slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en 2e toilet.

Hoe zuiniger een woning hoe lager de rente! Het bouwbesluit stelt dat woningen een EPC moeten hebben gelijk of lager dan 0,4. Dit appartement voldoet aan een EPC van maximaal 0,15 en zitten daarmee ruim lager dan de wettelijke eisen. Hierdoor is je hypotheekrente dus extra laag!

Het appartement maakt onderdeel uit van nieuwbouwproject MO*Town: een echt stedelijk bouwblok aan de Radarweg en juist een meer lievere, groenere uitstraling vanuit het pocketpark dat straks tussen de drie MO*Town gebouwen ligt.

Kenmerken:
– Maisonnette bovenwoning op de 2e en 3e verdieping
– Vloerverwarming
– Exclusief vloer- en wandafwerking (behangklare wanden)
– 2 slaapkamers van circa 11m2 en 13 m2
– 1 badkamer voorzien van een douche, wastafel en tegelwerk, daarnaast 1 apart toilet
– Terras van circa 35m2 gelegen aan de woonkamer, ligging zuidwesten
– Casco keuken en dus helemaal in te richten naar jouw smaak
– € 538.311,98 v.o.n. exclusief eeuwigdurende afgekochte erfpacht
– Voorzien van een WKO installatie met verwarming en koeling.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Locatie

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Bezichtigen Checklist