Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Track 6 24, Amsterdam

Track 6 24

1043 NV, Amsterdam

€ 376.723,-

Omschrijving

PRE-SALE GESTART!

Appartementen

Bouwnummer 24 is een duurzaam appartement in het bruisende MO*town in Sloterdijk. Jouw nieuwe huis bevindt zich in track 6, grenzend aan de centrale binnenplaats, op de 4e verdieping. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een interne berging en een balkon op het oosten.

Kom binnen!

Je komt binnen in de hal waar ook het toilet is en de interne berging met aansluiting voor de wasmachine en droger. Ook de badkamer, met wastafel en douche, grenst aan de hal. Vanuit de hal loop je naar de grootste slaapkamer, die voldoende ruimte biedt voor een studeerplek en openslaande deuren heeft naar het dakterras. Aan de andere kant van de hal loop je naar de woonkamer met open keuken. Ook vanuit hier kun je naar het dakterras, dat maar liefst circa 19 meter lang is. De 2e slaapkamer grenst aan de woonkamer en heeft een eigen toegang tot de badkamer. Ook hier heb je openslaande deuren naar het dakterras. Dit appartement bevindt zich op de 4e verdieping en heeft een woonoppervlakte van circa 65 m

Wat maakt Track 6 uniek?

Track 6 heeft een robuuste buitenzijde: een echt stedelijk bouwblok aan de Radarweg en juist een meer lievere, groenere uitstraling vanuit het pocketpark dat straks tussen de drie MO*town gebouwen ligt.

Je komt binnen via een tussenstraat en je betreedt het mediterraan aandoende binnenhof: een oase van rust. Vanuit dit hof worden alle woningen ontsloten.

Kenmerken

Soort woonhuis: Appartement, bovenwoning
Aantal kamers: 2 – 3 kamers (1 slaapkamers)
Aantal badkamers: 1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamer voorzieningen: douche, wastafels, tegels
Keuken: Casco
Aantal woonlagen: 1 woonlaag

Wat betekent wonen in MO*town?

MO staat voor Mede-Opdrachtgeverschap: een bijzonder proces waarbij je samen met je toekomstige buren als mede-opdrachtgever deels je nieuwe woonomgeving creëert. Voor en achter de voordeur.

De allereerste (pionierende) mede-opdrachtgevers zijn al vanaf november 2018 betrokken. Samen met deze groep MO*ers zijn er inmiddels al diverse keuzes gemaakt, over de vormgeving en de uitstraling van het gebouw, maar ook over het energieconcept. Ook de grootte van de appartementen en de indeling van de woningen zijn inmiddels vastgesteld.

Als nieuwe (instap-)MO*er word je automatisch lid van de maandelijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Je leert je buren kennen en neemt samen de stand van zaken door.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Locatie

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Bezichtigen Checklist