Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Track 6 41, Amsterdam

Track 6 41

1043 NV, Amsterdam

€ 474.666,-

Omschrijving

PRE-SALE GESTART!

Appartementen

Wat een heerlijk riant en duurzaam appartement is bouwnummer 41 in het bruisende MO*town in Sloterdijk. Jouw nieuwe huis bevindt zich in track 6, grenzend aan de centrale binnenplaats, op de 6e verdieping. Deze woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst circa 93 m2, 2 slaapkamers en een balkon op het oosten.

Kom binnen!

Deze woning heeft een leuke en prettige indeling, met verschillende ruimtes in de woonkamer. Je komt binnen in de ruime open keuken. In een nis direct naast de ingang, is het toilet en de interne berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Door de keuken heen loop je de woonkamer in, met aan beide kanten ruimte voor een zithoek. Ook is er ruimte genoeg voor een werkplek. De slaapkamers grenzen aan de woonkamer en hebben beide een eigen badkamer en suite, voorzien van wastafel en douche. Vanuit de woonkamer en de slaapkamer op het oosten loop je zo het ruime balkon op.

Wat maakt Track 6 uniek?

Track 6 heeft een robuuste buitenzijde: een echt stedelijk bouwblok aan de Radarweg en juist een meer lievere, groenere uitstraling vanuit het pocketpark dat straks tussen de drie MO*town gebouwen ligt.

Je komt binnen via een tussenstraat en je betreedt het mediterraan aandoende binnenhof: een oase van rust. Vanuit dit hof worden alle woningen ontsloten.

Kenmerken

Soort woonhuis: Appartement, bovenwoning
Aantal kamers: 2 – 3 kamers (1 slaapkamers)
Aantal badkamers: 1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamer voorzieningen: douche, wastafels, tegels
Keuken: Casco
Aantal woonlagen: 1 woonlaag

Wat betekent wonen in MO*town?

MO staat voor Mede-Opdrachtgeverschap: een bijzonder proces waarbij je samen met je toekomstige buren als mede-opdrachtgever deels je nieuwe woonomgeving creëert. Voor en achter de voordeur.

De allereerste (pionierende) mede-opdrachtgevers zijn al vanaf november 2018 betrokken. Samen met deze groep MO*ers zijn er inmiddels al diverse keuzes gemaakt, over de vormgeving en de uitstraling van het gebouw, maar ook over het energieconcept. Ook de grootte van de appartementen en de indeling van de woningen zijn inmiddels vastgesteld.

Als nieuwe (instap-)MO*er word je automatisch lid van de maandelijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Je leert je buren kennen en neemt samen de stand van zaken door.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Locatie

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Bezichtigen Checklist