Van de Steege Makelaarsgroep

Te huur - Het Pontveer 200, Diemen

Het Pontveer 200

1111 RH, Diemen

€ 1.530,-

Omschrijving

Deze prachtige royale maisonnette is gelegen in het nieuwbouwproject Sniepkwartier. Het appartement heeft een eigen ingang op de begane grond en op de eerste verdieping een riant terras. Per 15 april beschikbaar, schrijf je voor dit appartement in via de projectwebsite!

Sniepkwartier

De rust en zaligheid van een dorp en de stadse gezelligheid van Amsterdam. Het beste van twee werelden. Hier woon je comfortabel en uitstekend bereikbaar. Maar Sniepkwartier is vooral ook zorgeloos huren. Aan de rand van nieuwbouwwijk Plantage De Sniep verrijzen twee appartementsgebouwen Sniepkwartier. Diemen neemt de afgelopen jaren snel in populariteit toe, mede vanwege de gunstige ligging en afstand tot Amsterdam. Je fietst bijvoorbeeld in 15-20 minuten naar het gezellige Amsterdam Oost.

Locatie
– Direct gelegen aan de keerlus van tramlijn 9.
– Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

Kenmerken van het appartement:

– Zeer royaal ca. 109 m2
– Prachtig groot terras, grenzend aan de mooi aangelegde binnentuin
– Type maisonnette
– Grote woonkamer
– 2 mooie slaapkamers
– Prachtige woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
– 15 april beschikbaar

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Bezichtigen Checklist