Koopproject - MOTown Track 8, Amsterdam

1043 NV, Amsterdam

Omschrijving

MO*TOWN; HIPPE NIEUWBOUW IN AMSTERDAM SLOTERDIJK

De wijk Sloterdijk verandert razendsnel van kantorengebied naar een volwaardige nieuwe stadswijk. Een hippe, bruisende wijk waar mensen wonen, werken, naar school gaan, sporten en recreëren. Het nieuwbouwplan MO*town is een van de 1e pioniersprojecten van deze nieuwe wijk. MO*town is een groen en duurzaam project met stoere, uitnodigende woonblokken met uiteenlopende woningen én voorzieningen. Maak kennis met Track 8, een eigenzinnig woongebouw met 94 appartementen.

SLOTERDIJK; NIEUWSTE HOTSPOT VAN AMSTERDAM

Van een zakelijk district tot een nieuwe stadswijk met een grote mix aan functies. De wijk Sloterdijk moet een bruisende wijk worden met internationale allure. Een wijk die past bij Amsterdam en waar ‘elkaar zien en ontmoeten’ centraal staat. Hier kom je elkaar overal tegen en met in de buurt volop restaurants, eetcafés, kroegen én een van de mooiste parken van de stad (Westerpark), verveel je je geen moment. Spring je op de fiets, of pak je de metro, dan sta je bovendien zó in hartje Amsterdam. En zoek je het graag wat verder? Met station Sloterdijk voor de deur, stap je makkelijk op de trein naar Utrecht, Den Haag, Rotterdam of Schiphol.

TRACK 8: STOER GEBOUW

Track 8 wordt een stoer gebouw dat past in de huidige én toekomstige context van Sloterdijk. Met een robuust ontwerp, vanaf de kelder tot het hoogste gemeenschappelijke dakterras, en een terrasvormige architectuur die alle woningen verzekert van maximaal licht, lucht en uitzicht. Er is veel aandacht voor groen en via open verbindingsbruggen – met uitzicht op de stad – staan alle verdiepingen en gemeenschappelijke binnen- en buitenruimtes met elkaar in verbinding. Een divers aanbod van voorzieningen in de levendige plint van het gebouw, zoals winkels en horeca, zorgt bovendien dat er naast wonen ook ruimte is voor ontmoeten, spelen, werken, eten en bewegen. Want in Track 8 draait het om ‘elkaar zien en ontmoeten’. Het is geen anoniem gebouw, maar draagt de sfeer van een buurtschap. Met als centraal thema ‘People attract people’.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Foto's

Premium Google Maps

Add an optional description to your map pin
Project Oever West Amsterdam
Nieuwbouwmakelaar
Project Elzenhagen
Projectmakelaar
Verkoopmakelaar