Koopproject - Nelson, Amsterdam

1102 BX, Amsterdam

Omschrijving

START VERKOOP NELSON SMILE
Vanaf 15 december a.s. kun je je definitief inschrijven voor de bouwnummers van jouw voorkeur. De inschrijftermijn sluit op woensdag 4 januari 2023, 17.00 uur.
Je kan jezelf inschrijven via de projectwebsite: www.nelsonamsterdam.nl

Groen wonen in een stadse wijk. Daarvoor kies je Amsterdam Zuidoost. Tussen het uitgestrekte Nelson Mandelapark en het dynamische ArenAPoort komen natuur en cultuur samen. Hier gaat rust niet ten koste van gemak. Hier vind je de ideale combi.

TYPE WONINGEN
Nelson Smile is een prachtig gelegen woongebouw met 110 koopappartementen. Dit is zeker iets voor jou, want het aanbod is zo uitgebreid dat er zeker iets van jouw gading tussen zit! Er kan gekozen worden voor:
* 2-kamerappartementen van ca. 54 tot 59 m2 GO;
* 3-kamerappartementen van ca. 85 tot 95 m2 GO;
* 4-kamerappartementen van ca. 85 tot 130 m2 GO;
* En… er zijn ook nog een aantal schitterende “specials“: appartementen met één of zelfs twee schitterende (dak)terrassen/buitenruimten en/of appartementen met een bijzondere indeling.

PARKEREN
Voor een groot deel van de appartementen geldt dat deze beschikken over één eigen parkeerplaats in de nabijgelegen (nog te realiseren) stallingsgarage. Hoe lekker is dat? Nooit meer op zoek naar een parkeerplekje!

KOOPSOMMEN
De prijzen van de appartementen variëren naar gelang type/grootte, uitvoering, ligging en de parkeerplaats (indien van toepassing). De prijzen starten bij circa € 340.000,- v.o.n. (gebaseerd op eeuwig durend afgekochte erfpachtverplichting).

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via 020-4357040!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Premium Google Maps

Add an optional description to your map pin
Project Oever West Amsterdam
Nieuwbouwmakelaar
Project Elzenhagen
Projectmakelaar
Verkoopmakelaar