Huurproject - Ravelijn, Diemen

1111 AG, Diemen

Omschrijving

De verhuur van Ravelijn is gestart!
Inschrijven kan tot en met 23 april via de projectwebsite.

Wanneer je vanuit Amsterdam Watergraafsmeer Diemen binnen rijdt, passeer je aan de linkerzijde de Arent Krijtstraat. Op de hoek van de Arent Krijtsstraat, die je direct naar het centrum leidt, is project Ravelijn in aanbouw.

Ravelijn aan de rand van Diemen Centrum ligt uitstekend; naast het woongebouw bevindt zich de tramhalte vanwaar je in 5 minuten in Watergraafsmeer bent en in 15 minuten in Amsterdam-Centrum en met de auto ben je binnen 1 minuut op de oprit van de A10, vanwaar je snel de A1, A2 of A9 bereikt.
Diemen heeft twee NS-stations. Station Diemen ligt aan de spoorlijn Amsterdam-Almere/Amersfoort en station Diemen-Zuid heeft een directe verbinding met Schiphol/Den Haag en Lelystad/Hilversum.

Aan de voorzijde van het project ligt een kruispunt met de Venserbrug en het water van de Weesper Trekvaart. In de omgeving zijn veel voorzieningen. De Arent Krijtsstraat is een uitloper van het centrum met aan beide kanten van de straat winkels en horeca in de plint. Hier bevinden zich o.a. een fietsenwinkel, bloemenwinkel, Indonesische toko, ijssalon, pizzeria, chocolaterie, snackbar, tandarts, kapper en opticien. Een supermarkt en andere winkels bevinden zich op circa 5 minuten fietsen.
Verder heb je op zo’n 5 minuten fietsen allerlei recreatiemogelijkheden, zoals het grootste sportpark van Amsterdam, een zwembad en iets verder het Park Frankendael, het Diemerbos en de Diemerpolder.

Het aanbod appartementen in het project Ravelijn is divers;
– Tweekamerappartement (9 keer)
– Driekamerappartement (26 keer)
– Friends-appartement (10 keer)
– Vierkamerappartement (6 keer)
met een gebruikersoppervlakte van ongeveer 50 t/m 89 m².

Van de 51 appartementen zijn er 10 zogenaamde ‘Friends’-appartementen, hier deel je de woonkamer en de keuken, maar heb je je eigen slaapkamer met badkamer.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan via de projectwebsite.

Kenmerken

Premium Google Maps

Add an optional description to your map pin
Project Oever West Amsterdam
Nieuwbouwmakelaar
Project Elzenhagen
Projectmakelaar
Verkoopmakelaar