Koopproject - Porseleinhaven, Loosdrecht

1231 HC, Loosdrecht

Omschrijving

De laatste fase, bestaande uit twaalf herenhuizen en zeven appartementen, is bijna uitverkocht. We hebben nog slechts één herenhuis aan de dijk te koop. Deze woning staat onder optie. Bij interesse kun je je online inschrijven via de projectwebsite, daarmee kom je automatisch op de reservelijst.

LEVEN AAN HET WATER IN DERDE EN LAATSTE FASE VAN PORSELEINHAVEN

Je geniet thuis van het schilderachtige uitzicht over de haven en het water. Je wandelt naar de winkels om de hoek, strijkt neer op een heerlijk terrasje of stapt in je boot of op de fiets om te genieten van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Dit is Porseleinhaven. Hier vind je rust, vrijheid, maar ook luxe en comfort.

Genieten aan de Loosdrechtse plassen

Porseleinhaven is een eigenzinnig nieuw dorpscentrum met een traditionele bouwstijl die voor karakter zorgt. Elke ochtend wakker worden met uitzicht op het water? Genieten van prachtige Hollandse luchten als de zon ondergaat? In de appartementen, pakhuizen en herenhuizen van Porseleinhaven woon je direct aan de Loosdrechtse plassen.

Herenhuizen

De herenhuizen liggen aan de haven en aan de dijk. Elk herenhuis krijgt een eigen kleur waarbij de architect heeft gekozen voor beige, lichtblauw, antraciet, geel en bruin. Het resultaat is een karakteristiek en gevarieerd aanzicht.

Er zijn drie type herenhuizen met verschillende breedte, hoogte en indeling. Je kunt kiezen voor traditionele indeling met beneden wonen en koken, maar ook voor een royale, lichte woonkeuken of woonkamer boven. Vijf herenhuizen hebben een commerciële ruimte beneden, aan de straat, met de verplichting om deze als bedrijfsruimte in te richten. Denk hierbij aan dienstverlening, een winkel of kleinschalige horeca.

– Vanaf € 585.000,- tot € 895.000,- vrij op naam
– Woonoppervlakten van circa 128 m² tot 188 m²
– Kaveloppervlakten van circa 77 m² tot 129 m²
– Gelegen vlak aan het water in de haven en langs de dijk
– Voortuin aan de waterzijde gesitueerd
– Diverse indelingen mogelijk; bijvoorbeeld met woonkamer of kantoor op de begane grond, een grote woonkamer en leefkeuken op de eerste verdieping en drie slaapkamers op de tweede.

Appartementen

Aan de westkant van Porseleinhaven, op de hoek, komt een karakteristiek appartementengebouw met 7 driekamerappartementen. Elk appartement kijkt uit op Porseleinhaven en sommige hebben ook een geweldig uitzicht over de dijk naar de Vuntusplas. De 3-kamerappartementen hebben een woonoppervlakte van 73 tot 146 m².

– Vanaf € 389.000,- vrij op naam
– 73 tot 146 m² woonoppervlakte
– Twee slaapkamers
– Eén of twee privé parkeerplaatsen
– Balkon met uitzicht over de haven

Naar verwachting start de bouw in het tweede kwartaal van dit jaar. Met een bouwtijd van ongeveer 1,5 jaar verwachten we dat de herenhuizen en appartementen eind 2022 gereed zullen zijn.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Premium Google Maps

Add an optional description to your map pin
Project Oever West Amsterdam
Nieuwbouwmakelaar
Project Elzenhagen
Projectmakelaar
Verkoopmakelaar

Op zaterdag 1 oktober is er eindelijk weer een NVM Open Huizen Dag! Op deze dag kan je geheel vrijblijvend en zonder afspraak woningen bezichtigen.