Herenhuis type B

VERKOOP GESTART!

Goed nieuws! De verkoop van de 12 herenhuizen en 7 appartementen in de laatste fase van Porseleinhaven is gestart. De inschrijving voor een woning verloopt online. Op de projectwebsite van Porseleinhaven kun je het nieuwe woningaanbod bekijken en de verkoopdocumentatie downloaden. Je hebt tot dinsdag 1 december 12:00 uur de tijd om je voorkeur(en) door te geven!

LEVEN AAN HET WATER IN DERDE EN LAATSTE FASE VAN PORSELEINHAVEN

Je geniet thuis van het schilderachtige uitzicht over de haven en het water. Je wandelt naar de winkels om de hoek, strijkt neer op een heerlijk terrasje of stapt in je boot of op de fiets om te genieten van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Dit is Porseleinhaven. Hier vind je rust, vrijheid, maar ook luxe en comfort.

Genieten aan de Loosdrechtse plassen

Porseleinhaven is een eigenzinnig nieuw dorpscentrum met een traditionele bouwstijl die voor karakter zorgt. Elke ochtend wakker worden met uitzicht op het water? Genieten van prachtige Hollandse luchten als de zon ondergaat? In de appartementen, pakhuizen en herenhuizen van Porseleinhaven woon je direct aan de Loosdrechtse plassen.

Herenhuizen

In Porseleinhaven komt nieuw aanbod: herenhuizen van drie en vier woonlagen gelegen aan de haven en aan de dijk. Eigentijds wonen, in een herenhuis met een beige, lichtblauwe, antraciet, gele of bruine gevel. Kies je voor een traditionele indeling, of ga je voor wonen op de eerste verdieping? De woonoppervlaktes variëren van circa 115 tot 235 m².

Er komen in totaal 12 Herenhuizen. Aan de haven liggen acht Herenhuizen verdeeld over twee typen, type A en type B. Deze typen hebben een voortuin aan het water. Aan de dijk komen vier Herenhuizen type C.

Herenhuis – Type B

– Is smaller met een extra woonlaag;
– Heeft de woonkamer en keuken op de eerste verdieping;
– Heeft een voortuin aan het water;
– Beneden hebben deze herenhuizen een mooie multifunctionele ruimte, aan de voortuin. De ideale plek voor een royale woonkeuken of een kantoor aan huis. De bovenste etage, onder het schuine dak, is in de basis een opbergzolder.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Op zaterdag 1 oktober is er eindelijk weer een NVM Open Huizen Dag! Op deze dag kan je geheel vrijblijvend en zonder afspraak woningen bezichtigen.