Vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp!

Tussen de 42 miljard berichten die dagelijks verzonden worden, zitten vanaf nu ook berichten van en voor Van de Steege!

WhatsApp heeft wereldwijd bijna één miljard gebruikers. In Nederland zijn dat er bijna 10 miljoen. Het is voor vrijwel iedereen een alledaags communicatiemiddel en vooral zeer laagdrempelig. Dit past bij ons en daarom hebben wij ervoor gekozen om ook via WhatsApp bereikbaar te zijn. Onze klantenservice is vanaf nu, van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur via WhatsApp goed bereikbaar. 

Snel contact

Wij zien dit vooral als een mogelijkheid voor onze klanten om contact met ons te leggen. Wanneer de vragen complex en de antwoorden lang zijn, dan zal onze klantenservice zorgen dat er op een andere manier contact tot stand komt. Maar voor het maken van een afspraak, de beschikbaarheid van een woning of een korte melding, is WhatsApp zeer geschikt.

WhatsApp nog niet beschikbaar voor bedrijven

Met deze stap loopt Van de Steege voor op de ontwikkeling. Want de geruchten dat WhatsApp ook beschikbaar komt voor bedrijven gaan al langer, maar beschikbaar is het nog niet. Er is al een desktop versie van WhatsApp, maar wij kunnen maar één mobiel nummer koppelen aan de WhatsApp. Als er veel activiteit is op de App, dan kan het even duren voor je reactie krijgt.

0682566477

Heb je vragen , wil je een afspraak maken of wil je iets doorgeven (een foto van een omgevallen te koop bord bijvoorbeeld)? Gebruik dan het volgende 06 nummer: 0682566477. Onze klantenservice zal zo spoedig mogelijk reageren.

Delen via:

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op whatsapp
WhatsApp
Delen op email
Email
Delen op facebook
Facebook