Heb je verkoopplannen? Vraag een gratis waardebepaling aan

Ben je benieuwd naar de mogelijke opbrengsten en overwaarde van jouw huis? Onze makelaars komen graag gratis en vrijblijvend langs voor een waardebepaling voor jouw huis. Wanneer je verkoopplannen hebt, dan geven onze makelaars bovendien kosteloos verkoopadvies en waardevolle tips. En besluit je met ons te verkopen, dan ontvang je je eigen Van de Steege Giftbox!

Gratis waardebepaling aanvragen

Huis verkopen makelaar

Gratis en vrijblijvend

Zorgvuldig waardeoordeel

Weet direct waar je aan toe bent

Niet zomaar een waardebepaling door een officiële NVM-makelaar

Bij een waardebepaling houden wij direct rekening met de huidige markt, de locatie en de bouwkundige staat. Ook zullen we waarde verhogende aspecten meenemen, zoals een uitbouw of nieuwe badkamer. Andere punten die we zullen bespreken zijn:
4.5/5

9/10 – 160 waarderingen

Wij doen ons huiswerk en nemen de tijd

Vooraf aan het gesprek doen wij onderzoek naar de echte huizenprijzen van soortgelijke woningen bij jou in de buurt. Daarnaast houden wij de marktontwikkelingen bij om tot een zorgvuldig waardeoordeel te komen. Bij het gesprek nemen wij de tijd om je zo deskundig mogelijk te informeren. Een waardebepaling door een verkoopmakelaar van Van de Steege duurt ongeveer 60-90 minuten.

Voordelen van een Van de Steege Verkoopmakelaar

Voordelen makelaar

"Ieder mens verdient een fijne plek op aarde. Een plek die zij thuis of werk mogen noemen. Wij helpen mensen, professioneel en met gebruik van vooruitstrevende technologie, bij het vinden, verkrijgen, creëren en vervreemden van die plek."

Snel antwoord op al jouw vragen

Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier.