Een gratis waardebepaling van je woning

Wil je jouw woning voor de beste prijs verkopen en heb je interesse in een vrijblijvende waardebepaling? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

Onze verkoopaanpak is
efficiënt persoonlijk bewezen effectief geoptimaliseerd op maat uitgebreid conform NVM transparant resultaatgericht

Huis verkopen makelaar

Vraag een waardebepaling aan

Let op: Een waardebepaling is geen taxatie. 

Niet zomaar een waardebepaling door een officiële NVM-makelaar

Bij een waardebepaling houden wij direct rekening met de huidige markt, de locatie en de bouwkundige staat. Ook zullen we waarde verhogende aspecten meenemen, zoals een uitbouw of nieuwe badkamer. Andere punten die we zullen bespreken zijn:
Huis verkopen Amsterdam De Bijlmer

Wij doen ons huiswerk

Vooraf aan het gesprek doen wij onderzoek naar de echte huizenprijzen van soortgelijke woningen bij jou in de buurt. Daarnaast houden wij de marktontwikkelingen bij om tot een zorgvuldig waardeoordeel te komen. Bij het gesprek nemen wij de tijd om je zo deskundig mogelijk te informeren. Een waardebepaling door een verkoopmakelaar van Van de Steege duurt ongeveer 60-90 minuten.

Wij kennen de lokale woningmarkt Gegarandeerd een goed advies over de marktwaarde van je huis Nemen uitgebreid de tijd en zijn goed bereikbaar Bepalen een optimale verkoopstrategie Nemen alle zorgen uit handen Hebben een groot bestand van woningzoekers Hebben een effectief bewezen marketingplan

Antwoord op veel gestelde vragen

De waarde van jouw huis hangt af van de huidige markt, de locatie en de bouwkundige staat. Ook zijn er nog allerlei waardeverhogende aspecten die we zullen meenemen. 

Dat hoeft niet altijd. Soms is de verkoopprijs hoger dan de waarde van een huis of juist andersom. Met onze bewezen aanpak gaan we in ieder geval tot het uiterste om woningen voor de maximale prijs te verkopen.

  • Weet waar je aan toe bent.
  • Direct goed verkoopadvies.
  • Waardeverhogende aspecten worden meegenomen die online tools niet mee kunnen nemen.
Een taxatierapport bevat een waardeberekening dat door een taxateur wordt opgesteld. Dit rapport is belangrijk voor bijvoorbeeld geldverstrekkers. Een waardebepaling zegt juist meer iets over de actuele verkoopwaarde. Deze kan hoger of in enkele gevallen lager dan de taxatiewaarde zijn.

Jazeker! Dat kan via deze pagina. Hou hierbij wel rekening dat een indicatie minder nauwkeurig is dan een waardebepaling door een verkoopmakelaar die op locatie is geweest én uitgebreid onderzoek heeft gedaan.

Een indicatie is vaak minder nauwkeurig dan een waardebepaling door een verkoopmakelaar. Een indicatie is op basis van (oudere) data en neemt geen waardeverhogende aspecten mee. Een verkoopmakelaar houdt rekening met de huidige woningmarkt, emoties en waardeverhogende aspecten. 

De WOZ-waarde kan je online vinden. Ook het indienen van een bezwaar kan online.

Ontvang meer informatie

Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie? Maak dan gerust gebruik van onderstaand contactformulier.