Te koop in Amsterdam

Admiraal De Ruijterweg 423-1

1055 ME, Amsterdam 

€ 465.000,- k.k.

Omschrijving

Ruim en sfeervol 3-kamer appartement met een groot en zonnig balkon op het zuidwesten! Het appartement is strategisch gelegen in stadsdeel West dichtbij de Westergasfabriek en het veelzijdige natuur- en cultuurpark Westerpark. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, een goed ingedeelde keuken, twee goed bemeten slaapkamers en maar liefst 2 balkons.

Appartement
Via de centrale trappenopgang kom je op de eerste verdieping bij de voordeur. Bij binnenkomst kom je in de hal terecht welke je toegang biedt tot alle leefruimtes. Hier is voldoende ruimte voor een kapstok en een schoenenrek. Via de hal zijn alle vertrekken bereikbaar. De ruime woonkamer biedt veel ruimte voor een grote eettafel én een fijne zithoek. Ook de keuken is door de hoekopstelling ruim opgezet. Ideaal als je van uitgebreid koken houdt. Zowel de hoofdslaapkamer als de keuken bieden toegang tot het zonnige balkon op het zuidwesten. Vier stoeltjes en een tafeltje kan je hier makkelijk kwijt. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de andere kant van het appartement en is voorzien van een grote inbouwkast en openslaande deuren naar het tweede balkon. In de badkamer vind je een wastafel, toilet, bad en wasmachine aansluiting.

Ligging
Het appartement bevindt zich in stadsdeel West, Bos en Lommer. Het pand ligt gunstig ten opzichte van het centrum en grenst aan het populaire Westerpark. Ook het groene Erasmuspark is nabij. Binnen een kwartier fiets je naar de gezellige Jordaan en het centrum van Amsterdam. Bos en Lommer is volop in beweging, het is op dit moment een van de snelst ontwikkelende delen van Amsterdam. Er zijn allerlei originele initiatieven, opvallende nieuwe projecten en culturele festiviteiten. Verder is het er comfortabel winkelen en uitgaan met cafés als Mozaïek, Abbey, Rainarai, Westergasterras en Pacific Park. De grote hoeveelheid pleintjes, speelplaatsen en basisscholen maken het stadsdeel verrassend compleet. De verbindingen naar de stad en daarbuiten zijn bijzonder goed, met de auto ben je in een paar minuten op de ring A10, zonder de bijbehorende geluidsoverlast. Er zijn goede busverbindingen en daarnaast stopt tram 19 dichtbij. Deze brengt je binnen een paar minuten naar station Sloterdijk of bijvoorbeeld het Museumplein.

Bijzonderheden
– Wonen op een toplocatie in Amsterdam met alle voorzieningen om de hoek!
– Uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer
– De ring A10 binnen handbereik
– Bouwjaar 1925
– Woonoppervlakte 72 m2
– Energielabel D
– Twee goed bemeten slaapkamers
– Balkon op zuidwesten (ca. 6m2!) en balkon op noordoosten
– Eigen cv-ketel (2021)
– Actieve en gezonde VVE met een maandelijkse bijdrage van €77,- euro
– Erfpachtbedrag bedraagt € 325,52 per jaar en loopt t/m 31 juli 2049 (aanvraag voor eeuwigdurende onder voorwaarden spijtoptantenregeling is gedaan)
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Van de Steege Makelaars

Opgeslagen als favoriet