Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Adriaan Kluitstraat 4-1, Amsterdam

Adriaan Kluitstraat 4-1

1065 XR, Amsterdam 

€ 325.000,- k.k.

Omschrijving

Adriaan Kluit leverde een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse taalkunde en geschiedschrijving. zo was hij jaren kwijt aan bronnenonderzoek en schreef hij verschillende stukken over de Nederlanden in de middeleeuwen.
Wonen aan de Adriaan Kluitstraat? Dat is mogelijk! Wij hebben namelijk een 4-kamer appartement beschikbaar welke zeer centraal gelegen is, nabij Sloterplas met een zonnig balkon op het westen.

Indeling:
Entree, hal, woonkamer met toegang tot het balkon welke is gelegen op het westen. De woning beschikt over 3 slaapkamers, dichte keuken, toilet, badkamer voorzien van een douche en wastafel. Tevens is hier ook de wasmachine aansluiting te vinden. Tevens is er zowel op de begane grond als op de bovenste verdieping een berging.

Ligging:
Het appartement is gelegen in de wijk Slotervaart. Deze wijk kenmerkt zich door zijn uitstekende woonmilieu met de Sloterplas en Sloterpark op loopafstand en z’n centrale ligging t.o.v. het binnenstad van Amsterdam, Schiphol, uitvalswegen A4, A9 en A10, diverse winkels op loopafstand en openbaar vervoersmogelijkheden (diverse tram-, metro- en busverbindingen).

Erfpacht:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) afgekocht tot en met 31 maart 2056. Deze erfpacht is voortdurend en hierop zijn de Algemene erfpacht bepalingen van 2000 van toepassing.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1956
– Woonoppervlakte 68 M2
– Appartementsrecht
– Beschikt over 2 bergingen
– Servicekosten €154,03
– Erfpachtcanon afgekocht t/m 31-3-2056
– Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Taxatie

Bezichtiging aanvragen voor Adriaan Kluitstraat 4-1, Amsterdam