Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Amerbos 34, Amsterdam

1025 ZM, Amsterdam 

€ 175.000,- k.k.

Omschrijving

Nette, ruime en woonklare studio!
Verhuizen, meubels neerzetten en wonen!

De koper van dit appartement zal ervaren dat je vanaf de 3e verdieping z’n heerlijk groen uitzicht hebt dat je het huis niet meer uit wil. Dit knusse studio appartement is intern heel netjes afgewerkt en hier hoef je dus ook niets meer aan te doen.
Het complex is zeer centraal gelegen nabij het winkelcentrum Boven’t Y en ook het openbaar vervoer is op loopafstand, voor de deur kan u uw auto nog onbetaald parkeren.

Indeling:
Begane grond:
De centrale hal is afgesloten en alleen toegankelijk voor bewoners, dus het is erg veilig. Hier vind je ook de brievenbusopstelling, bellentableau, trappenhuis en lift.

Appartement: entree, hal, diverse kastruimte, badkamer met douche en toilet, woonkamer met openkeuken (voorzien van koelkast, gasstel, magnetron en wasmachine) en een ruim balkon.

Omgeving:
Het Amerbos is een groene woonomgeving op steenworp afstand van het winkelcentrum Boven ‘t Y. Ook het centrum van Amsterdam is goed te bereiken door de goede aansluitingen voor bus- en streekvervoer. De Noord-Zuidlijn is op loopafstand te vinden, dit zorgt ervoor dat je binnen 15 minuten in Amsterdam-Zuid kan zijn. De uitvalswegen zijn ook dichtbij met name de A10, daar zit je binnen 3 minuten. Als je op zoek bent naar rust dan ben je binnen 5 fietsminuten bij landelijk Noord met veel wandel- en recreatiemogelijkheden. Lekker centraal ten opzichte van alles!

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1966
– Woonoppervlakte ca. 28 m2
– Erfpachtcanon €108,68 PER JAAR.
– Energielabel E
– Balkon op het noordoosten
– Berging in de onderbouw
– Zeer centraal gelegen
– Nabij winkelcentrum Boven ‘t Y
– Vrij parkeren voor de deur
– Servicekosten € 138,10,- per maand (inclusief stookkosten, warm water en opstalverzekering)
– Oplevering in overleg, maar kan snel

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Bezichtigen Checklist

Bezichtiging aanvragen voor Amerbos 34, Amsterdam

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.