Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Arent Janszoon Ernststraat 79, Amsterdam

Arent Janszoon Ernststraat 79

1083 GR, Amsterdam 

€ 495.000,- k.k.

Omschrijving

Ruim opgezet 3-kamerappartement gelegen op de 4e verdieping van dit goed onderhouden complex aan de Arent Janszoon Ernststraat. Het complex beschikt over een liftinstallatie en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling
Centrale hal met brievenbus, bellentableau en toegang tot de lift, het trappenhuis bevindt zich aan de buitenzijde van het gebouw.

Vierde verdieping
Entree, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is groot, licht en geeft toegang tot het grote balkon op het zuiden dat over de gehele breedte van het appartement is gelegen. De woning heeft twee ruime slaapkamers met inbouwkasten. De keuken heeft toegang tot de galerij en de nette badkamer is voorzien van een douche en wastafel. In de hal bevindt zich een separaat toilet en het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw (verdieping -1).

Ligging:
Europapoort is een complex dat prachtig gelegen is aan de Europaboulevard, vlakbij de Amstel en tegenover het Amstelpark. Op loopafstand bevindt zich de Rivierenbuurt en Oud Zuid. Op deze locatie vind je een combinatie van het bruisende leven van Amsterdam en de rust en ruimte van het buitenleven.
Het appartement is gelegen in Amsterdam Buitenveldert. In de directe nabijheid bevinden zich het Amsterdamse Bos, de Beethovenstraat, het Groot Gelderlandplein en het Stadshart van Amstelveen. Buitenveldert heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer. Er rijden diverse bussen en tramlijn 5, 24 en metro 51 zijn op fiets- en/of loopafstand gelegen, zo ook station RAI en station Amsterdam Zuid (WTC).

Erfpacht:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) afgekocht t/m 01-12-2091 onder de erfpachtbepalingen van 1994. De erfpacht is voortdurend.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte 108 m2
– Bouwjaar 1969
– Appartement op de vierde verdieping
– Balkon op het zuiden
– Berging in de onderbouw
– Servicekosten €299 p.m. (incl. voorschot stookkosten)
– Erfpacht afgekocht t/m 30 november 2091
– Antispeculatiebeding van 2 jaar
– Vaste projectnotaris Veenhof Notariaat
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Arent Janszoon Ernststraat 79, Amsterdam

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.