Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Te koop in Edam

Baandervesting BWNR. 62 ong

1135 DE, Edam 

€ 412.500,- v.o.n.

Omschrijving

Laatste beschikbare appartement in nieuwbouwproject Baandervesting in Edam!

Baandervesting is een kleinschalig nieuwbouwproject in de oude binnenstad van Edam, omringd door monumenten.
De karaktervolle sfeer wordt benadrukt door het omringende water en de volwassen bomenrij aan de zuidzijde van Baandervesting.

Bouwnummer 62

Een heerlijk appartement, in een heel bijzonder appartementengebouw. Van buiten oogt het als een blok van verschillende grachtenpanden in diverse bouwstijlen, maar van binnen, achter de gevels, is het één modern en duurzaam appartementsgebouw met lift. En past het perfect in dit gezellige nieuwbouwbuurtje in het historische hart van Edam.

Borrelen in loggia

Op de begane grond van dit het appartementengebouw – met aan deze zijde de uitstraling van een historisch pakhuis – vind je dit bijzondere 3-kamerappartement. Met een woonkamer aan de voorzijde en een aangrenzende loggia. Heerlijk overdekt borrelen en dineren met uitzicht over het Baanplein!

De keuken vind je aan de achterzijde van het appartement, zo ook de ruime badkamer met toilet en een berging/technische ruimte. Een 2e toilet bereik je via de entreehal.

Privé-fietsenstalling én parkeerplaats

De entree van het appartement met een eigen parkeerplaats bevindt zich aan de achterzijde van de woning, op de binnenplaats van het appartementengebouw. De hoofdentree van het gebouw is aan de grachtzijde, net om de hoek. Daar is ook de inpandige privé-fietsenstalling. Wel zo veilig, wel zo handig!

De kenmerken van dit appartement op een rij:

– Woonoppervlakte ca. 86 m2
– 3 kamers
– Gelegen op de begane grond
– Buitenruimte op het westen
– Privé parkeerplaats op eigen terrein
– Prognose oplevering: eind 2023 begin 2024
– Het appartement wordt zonder keuken geleverd
– De koopsom is inclusief sanitair en tegelwerk

Bereikbaarheid

Baandervesting is centraal gelegen in Edam en heeft een gunstige ligging ten opzichte van het nabijgelegen Volendam en Purmerend. Je bereikt deze plaatsen met de auto binnen respectievelijk tien en vijftien minuten via de N247 en N244. Ook Amsterdam is vanaf Baandervesting maar een half uurtje rijden.

Wil je gebruikmaken van het openbaar vervoer, dan kun je in de omgeving van Baandervesting bij verschillende bushaltes op de bus stappen. De centrale bushalte van Edam aan de Singelweg ligt op vijf minuten lopen en twee minuten fietsen van Baandervesting. Vanaf daar ben je met de bus in circa 25 minuten op Amsterdam Centraal Station.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto's







Plattegronden



Kenmerken

Kenmerken

Van de Steege Makelaars

Opgeslagen als favoriet