Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Te koop in Amsterdam

Begoniastraat 8A

1031 GM, Amsterdam 

€ 495.000,- k.k.

Omschrijving

In de pittoreske Van der Pekbuurt gelegen, in 2022 gerenoveerde dubbel benedenhuis van 77 m2 met DRIE slaapkamers, tuin en eigen entree!

Deze woning is onderdeel van 64 recent opgeleverde renovatiewoningen in de Van der Pekbuurt. De woning heeft een fijne ligging en kenmerkt zich verder door de bijzondere jaren ’20 architectuur met dorpskarakter en speels gevelbeeld. Maar dit is niet alles; met de renovatie is een subtiele combinatie gemaakt tussen originele elementen en hedendaagse gemakken. Zo is een deel van de authentieke vloer behouden gebleven en zijn de nieuwe kozijnen voorzien van roedeverdeling en in de originele kleuren teruggebracht. Deze zorgen voor een gezellige sfeer. Eveneens is de woning volledig geïsoleerd en is alvast een voorziening getroffen om stadsverwarming in de toekomst te kunnen aanleggen. Deze LAATSTE woning kun je helemaal naar eigen smaak afwerken en inrichten.

Omgeving en bereikbaarheid
De Van der Pekbuurt is een van de eerste tuindorpen van Amsterdam met zijn jaren ’20 architectuur. Bepalend in het straatbeeld zijn de rode bakstenen muren, de geglazuurde gele bakstenen muren- en banden en de portieken die uit de gevels springen. De wijk is beschermd stadsgezicht. De Van der Pekbuurt is een van de leukste plekjes van Amsterdam-Noord. Op woensdag, vrijdag en zaterdag is er markt in de Van der Pekstraat, waar je tevens leuke restaurants en cafés vindt als Il Pecorino, Café Keppler en Kannibalen en Paradijsvogels. Om de hoek bevinden zich de A’DAM Toren én het EYE Filmmuseum. Winkelcentrum Mosveld ligt op een steenworp afstand en in het Noorderpark en het Vliegenbos kan je heerlijk naar buiten. Wil je lekker de stad in, dan zijn de openbaar-vervoervoorzieningen heel goed bereikbaar. Op nog geen 5 minuten fietsen vind je de pont naar het Centraal Station en de Noord-Zuidlijn, waarmee de hele stad aan je voeten ligt!

Indeling
Begane grond
Eigen entree, hal met toilet, berging en technische ruimte. Ruime woonkamer met open keuken (zonder opstelling) en terrazzo vloer aan de straatzijde, hal met trap naar de verdieping en twee slaapkamers. Tot slot is er nog een badkamer (installaties zijn voorbereid) en er is een loopdeur naar de tuin met separate berging. De slaapkamer aan de straatzijde kan ook zeer goed gebruikt worden als eet- of zitkamer.

Eerste verdieping
Ruime slaapkamer en diverse kastruimte.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte 70 m2 (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Gemeentelijk monument
– Energielabel A
– Bouwjaar 2022 (origineel 1919)
– Tuin op het oosten
– 3 Slaapkamers
– De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 april 2071
– Uitstekende ligging t.o.v. de pont naar het Centraal Station, Noord-Zuidlijn, Noorderpark en het Vliegenbos
– Servicekosten € 134,21 per maand (goedgekeurde begroting 2022)
– Volledig geïsoleerd
– Elektra vernieuwd in 2022
– Hoge plafonds
– Authentieke details
– Verwarming en warm water middels eigen CV-installatie
– Projectnotaris Spier & Hazenberg
– Notariskosten voor de koopakte en levering voor rekening verkoper
– De oppervlakte en afmetingen van de tuin zijn indicatief
– Oplevering kan spoedig

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Van de Steege Makelaars

Opgeslagen als favoriet