Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Te koop in Amsterdam

Bijlmerdreef 921

1103 TD, Amsterdam 

€ 375.000,- k.k.

Omschrijving

Het appartement ligt in het stadsdeel “Zuidoost” liggend aan de Bijlmerdreef. De Bijlmerdreef heeft een stadse uitstraling en kenmerkt zich door de vele moderne appartementencomplexen direct liggend aan de Bijlmerdreef.

In de nabije omgeving van het appartement bevindt zich het grote winkelcentrum “De Amsterdamse Poort”. Op het Anton de Komplein kan men 2 x per week naar de markt. De woning ligt vlak bij het Bijlmerpark waar diverse recreatie- en sportclubs zijn gevestigd. Om de hoek van de R.A. Kartinistraat ligt een groot kinderspeelterrein voor alle leeftijden. Met 10 minuten fietsen ben je bij het recreatiegebied “De Gaasperplas”. De metro- en treinverbindingen liggen op loopafstand en de bus stopt bijna voor de deur. Met de auto zit ben je binnen enkele minuten op de snelwegen A-9, A-1, A-2 en A-10 richting Schiphol, AMC ziekenhuis, de kantorenparken rondom Amsterdam en het Gooi.

Indeling:
Entree eigen voordeur met trapopgang naar de 3e verdieping, hal met toegang tot de 4 slaapkamers en de badkamer met wastafel, bad, toilet en wasmachineaansluiting.
Trap naar de 4e verdieping, overloop, toiletruimte en toegang tot de woonkamer en de aparte keuken. De woonkamer bevindt zich aan de voorkant van het appartement. De grote keuken ligt aan de achterkant van het appartement.
Het grote overdekte balkon, welke via de keuken te bereiken is, ligt op het zuidoosten.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte ca. 102 m²
* Balkon gelegen op het zuidoosten
* 4 Slaapkamers
* Energielabel C, geldig tot 8 december 2033
* Parkeervergunning kost € 48,- per jaar. Gasten parkeren met een blauwe kaart 2 uur gratis
* Servicekosten € 120,- per maand (inclusief voorschot stookkosten)
* Erfpachtcanon afgekocht tot en met 30 september 2045
* Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Van de Steege Makelaars

Opgeslagen als favoriet