Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Bleekersstraat 1B, Zaandam

Bleekersstraat 1B

1505 GA, Zaandam 

€ 225.000,- k.k.

Omschrijving

Karakteristieke drie-onder-één-kapwoning om de hoek van de Zaan en nabij het centrum van Zaandam!

Omgeving
Deze sfeervolle woning grenst aan de gezellige en onlangs vernieuwde wijk “Vissershop” en aan de Prins Hendrikbuurt, een historische wijk tussen de Zuiddijk en de Zaan. Deze diverse mix van verschillende bouwgeneraties maken de wijk levendig.

Je woont hier in een rustige wijk vlakbij de Zaan en het Vijfhoekpark met alle voorzieningen en het gezellige vernieuwde centrum van Zaandam in de nabije omgeving. In Zaandam vind je een diversiteit aan winkels, restaurants, café’s, het Zaantheater en uitstekende openbaar vervoer voorzieningen. En ook in het centrum van Amsterdam ben je snel! Verder is er een basisschool en tevens ook een kinderopvang in deze wijk aanwezig. Centraler kan bijna niet!

Ondanks dat al deze gelegenheden zeer nabij zijn is de woning gelegen in een rustig gelegen en een zeer kindvriendelijke omgeving maar op slechts 12 minuten vanaf Amsterdam, zowel met uw eigen auto als met openbaar vervoer.

Indeling
Begane grond:
Binnenkomst in een ruime hal met meterkast en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is erg ruim, lang en voorzien van een open haard. Aan het einde van de woonkamer aan de tuinkant is de open keuken gesitueerd, deze kan door de nieuwe eigenaar helemaal naar eigen smaak worden ingedeeld. Vanuit de woonkamer kom je in de zonnige tuin op het zuidoosten. De trap naar boven is toegankelijk via een deur in de woonkamer evenals het toilet. Verder is er nog een kast in de woonkamer met daarin de wasmachineaansluiting.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers te vinden. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is momenteel de master bedroom en bied door middel van een schuifpui toegang tot het dakterras gelegen op het zuidoosten. Tevens is aan de achterzijde van de woning de badkamer voorzien van douche en wastafel. Aan de voorzijde van de woning zijn de andere twee slaapkamers, één daarvan is via de andere slaapkamer te bereiken.

Buiten:
De achtertuin is bereikbaar via de woonkamer en ligt op het zuidoosten. Je kan hier al vanaf vroeg in de lente heerlijk buiten zitten! In de achtertuin is een vrijstaande houten schuur en verder kun je ook achterom.

Vliering:
Er is ook nog een vliering beschikbaar waar je spullen kunt opbergen.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1910
– Woonoppervlakte ca. 88 m2
– Achtertuin + dakterras gelegen op het zuidoosten
– Status van de fundering onbekend, dit gebied wordt niet gemonitord door de gemeente.
– Het bouwjaar van de CV-ketel is officieel 2007, maar de gehele binnenzijde is in 2018 vernieuwd.
– Nabij het centrum van Zaandam
– Eigen grond
– Vrij parkeren
– Twee buren hebben een recht van overpad door de achtertuin om naar hun eigen tuin te komen.
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Voor de verkoop geldt het wettelijk schriftelijkheidsvereiste. Dit houdt in dat bij verkoop waarbij alleen particuliere partijen betrokken zijn pas sprake is van een overeenkomst nadat de koopakte is getekend.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Bleekersstraat 1B, Zaandam

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.