Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Te koop in Amsterdam

Bos en Lommerplantsoen 69E

1055 AA, Amsterdam 

€ 225.000,- k.k.

Omschrijving

Dit mooie studio-appartement van 27 m2 is gelegen op de begane grond van het in 2015 opgeleverde complex ‘De Studio Part II’. Het appartement ligt op een goede locatie binnen de ring met een prachtig vrij uitzicht op een plantsoen en water. Een ideaal appartement voor starters!

Het complex is gelegen in het voormalige GAK gebouw aan het vernieuwde Bos en Lommerplantsoen. Het keurig onderhouden en moderne complex beschikt over een dubbele liftinstallatie, een eigen huismeester, een wasserette voor bewoners (tegen betaling) en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met ruime hal, brievenbussen, huismeester en Miele Launderette. De verdieping is alleen toegankelijk voor bewoners.

Je komt binnen in de nette woon-/slaapruimte gelegen aan de oostzijde. De kamer heeft ramen over de gehele breedte waardoor er veel licht binnenkomt, tevens is het appartement goed geïsoleerd en energiezuinig. De woning is voorzien van een nette laminaatvloer en wordt verwarmd middels vloerverwarming. Het is keurig afgewerkt en is voorzien van een moderne badkamer en keuken met diverse inbouwapparatuur. Het geheel wordt compleet gemaakt door een gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.

Ligging:
Het complex is gelegen aan het Bos en Lommerplantsoen. In het complex vind je het altijd gezellige bar/restaurant het Wilde Westen en op de Erasmusgracht aan het plantsoen bar/restaurant Florya. Op steenworp afstand ligt tevens het Bos en Lommerplein met een diversiteit aan winkels. Voor het complex vind je diverse bus- en tramverbindingen naar onder andere het Centrum en Station Sloterdijk. Tevens de Ring A10 is binnen enkele minuten aan te rijden. Kortom een ideale locatie om te wonen!

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing (jaarlijkse indexering). De jaarlijkse canon die verschuldigd is bedraagt €593,10. De aanvraag om over te stappen naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden is gedaan en is overdraagbaar op de koper. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 2012
• Appartementsrecht
• Energielabel A
• Servicekosten bedragen €115,- p.m. (inclusief €35,- stookkosten, opstalverzekering en reservering onderhoud)
• Volledig geïsoleerd en voorzien van driedubbel glas
• Voorzien van vloerverwarming en -koeling
• Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats voor de deur
• Wasserette voor bewoners (tegen betaling)
• Servicebalie met huismeester
• Niet zelf-bewoningsclausule van toepassing
• Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Van de Steege Makelaars

Opgeslagen als favoriet