Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Burgemeester D. Kooimanweg 957, Purmerend

Burgemeester D. Kooimanweg 957

1444 CH, Purmerend 

€ 215.000,- k.k.

Omschrijving

Ideaal appartement met een breed balkon en vrij uitzicht over de Zuidoostbeemster. Dit fraaie vrije uitzicht komt doordat de woning gelegen is op de 5e etage.

Indeling:
Centrale hoofdentree, toegang tot de containerruimte, intercominstallatie, entree naar de bergingen, en de liften naar de bovenliggende etages.

Appartement:
Via de entree van het appartement kom je terecht in de hal. De hal is een multifunctionele ruimte en geeft toegang tot het toilet, een inbouwkast/berging en ook de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, CV-ketel en de aansluiting voor een wasmachine. Vanuit de hal kun je ook de deur openen naar de woonkamer. In de woonkamer vind je ook de toegangsdeur naar de slaapkamer. Beide ruimtes zijn voorzien van een brede raampartij en in de woonkamer woonkamer zit er een openslaande deur in naar het balkon. Verder staat de woonkamer in directe verbinding tot de keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en heeft veel opbergmogelijkheden.

Omgeving:
Het appartement ligt in een rustige buurt in de wijk Overwhere Noord. Vanaf het appartement is het enkele minuten lopen naar winkelcentrum Leeuwerikplein. In dit winkelcentrum bevinden zich onder andere een bakker, biologische slager en twee verschillende supermarkten. Het ‘Stadje’, het historische centrum van Purmerend, is op enkele fietsminuten bereikbaar. Hier zijn verschillende gezellige cafés en restaurants te vinden, evenals een ruime keuze aan winkels.

Het appartement is goed bereikbaar. Er is een bushalte voor de deur welke in directe verbinding staat met Amsterdam. Op ongeveer 10 minuten fietsen sta je op het treinstation Purmerend Overwhere. Ook met de auto zijn er goede verbindingen met omliggende steden, denk hierbij aan steden als Amsterdam, Zaandam en Hoorn via de A7 en de A8. Maar ook aan Volendam en Alkmaar via de N244.

Bijzonderheden:
– 58m2 Woonoppervlakte
– Ruim balkon op het zonnige westen
– Actieve VvE
– VvE bijdrage van € 146,00 p/m
– Energielabel in aanvraag
– Vrij uitzicht over de Zuidoostbeemster
– Vrij parkeren voor en naast het complex
– Eigen grond
– Box/ berging in onderbouw
– Zeer centraal gelegen
– Projectnotaris Schot van Loon

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Voor de verkoop geldt het wettelijk schriftelijkheidsvereiste. Dit houdt in dat bij verkoop waarbij alleen particuliere partijen betrokken zijn pas sprake is van een overeenkomst nadat de koopakte is getekend.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Burgemeester D. Kooimanweg 957, Purmerend

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.