Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Te koop in Diemen

Cees Sipkeslaan 320

1112 XK, Diemen 

€ 533.500,- v.o.n.

Omschrijving

Wonen op rails-afstand van geliefd Amsterdam, met take-away koffie en eten om de hoek en een goede school voor de deur. Lijkt dat jou iets en zoek je een comfortabel nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers? Dan past dit appartement in Park Valley perfect bij jou. Bouwnummer 12 is een type L-appartement op een hoek van de 3e verdieping, met een woonoppervlakte van zo’n 76 m2 én aan de woonkamer een overdekt balkon met uitzicht op het Bergwijkpark. Hier woon je heerlijk!

Alles wat je nodig hebt
De voordeur van dit appartement bevindt zich aan een gezamenlijke gang die wordt gedeeld met 3 andere woningen. Hier betreed je de L-vormige hal van het appartement, met de meterkast en natuurlijk ruimte voor de garderobe. Vanuit de hal kun je naar alle ruimtes van het appartement, zoals de heerlijke woonkamer van ruim 33 m2 met (aansluitingen voor de) open keuken. Vanuit de woonkamer kun je via de schuifdeur naar het overdekte balkon, gericht op het oosten. Geniet jij hier straks van het uitzicht op het Bergwijkpark, terwijl je de zon ziet opkomen?

De hal biedt verder toegang tot een separaat toilet, de technische ruimte waarin je de wasmachine kwijt kunt, de 2 slaapkamers én tot slot de badkamer. Deze is voorzien van wastafel en douche. Net als alle woningen in Park Valley geniet je in dit L-appartement van een zeer comfortabel binnenklimaat, dankzij vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en drievoudige zonwerende beglazing. Het appartement staat overigens op eigen grond; er rust geen erfpacht op.

Kenmerken:
– Eigen grond
– Koopsom: € 533.500 V.O.N.
– In de v.o.n.-prijs is geen parkeerplaats inbegrepen. Deze kunt u optioneel bijkopen voor €37.500,- v.o.n.
– Oplevering gepland voor dit jaar! Q4 2023
– Appartement 3e verdieping
– 2 slaapkamers van 13,7 m2 circa en 8,14 m2
– Woonkamer van 33,25 m2
– 1 badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet, bad, wastafel en tegelwerk, daarnaast 1 apart toilet
– Balkon ca. 6 m2
– Casco keuken en dus helemaal in te richten naar jouw smaak

GROEN LEVEN
Appartementen en stadswoningen met een stedelijke uitstraling, in een groene omgeving met veel water. Die combinatie vind je straks in Park Valley, een nieuwe wijk in Diemen nabij Amsterdam. In Park Valley woon je als in een stadspark. Dankzij het vele groen en water, de speelplekken en de gevarieerde bebouwing is de wijk een plek van verwondering en ontdekking. Vandaar: Park Valley.

ENERGIEZUINIG EN KLIMAATBESTENDIG
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Van de Steege Makelaars

Opgeslagen als favoriet