Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Te koop in Diemen

Cees Sipkeslaan 330

1112 XK, Diemen 

€ 627.500,- v.o.n.

Omschrijving

Ruim appartement van ca. 107m2, gelegen op de 4de en 5e verdieping met een buitenruimte (balkon 5m2) gelegen op het oosten.
Je betreedt de woning op de 4de verdieping met entreehal en toilet. De entreehal geeft daarnaast toegang tot de installatieruimte waar plek is voor je wasmachine en droger en heeft nog voldoende ruimte over (naast de installaties) voor berging. Wanneer wij de woonkamer betreden kom je in de ruime living van ca. 34,6m2 deze ruimte beschikt ook over een frans balkon, zo haal je echt het buiten gevoel naar binnen!
Het appartement wordt geleverd zonder keuken zodat je die na oplevering geheel naar eigen smaak kunt plaatsen.

Betreft bouwnummer 17 in nieuwbouwproject Park Valley.

Met de trap in de woonkamer komen wij op de twee etage van deze woning met slaapkamer 1 en 2. Doordat dit appartement gelegen is op de 4e en 5e tevens hoogste verdieping heb je een nok van ca.3m hoog! Dit geeft een ruimtelijk gevoel in de slaapkamers. Via de hal is de toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een aparte douche, toilet en wastafel.

Kenmerken:
– Eigen grond
– Koopsom: € 627.500,00 v.o.n.
– In de v.o.n.-prijs is geen parkeerplaats inbegrepen. Deze kunt u optioneel bijkopen voor €37.500,- v.o.n.
– Oplevering gepland voor dit jaar! Q4 2023
– Appartement 4e en 5e verdieping
– 2 slaapkamers van circa 11,64 en 15,90 m2
– Woonkamer van 34,62 m2
– 1 badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet, bad, wastafel en tegelwerk, daarnaast 1 apart toilet
– Balkon ca. 5 m2 met heerlijk de ochtend zon
– Casco keuken en dus helemaal in te richten naar jouw smaak

GROEN LEVEN
Appartementen en stadswoningen met een stedelijke uitstraling, in een groene omgeving met veel water. Die combinatie vind je straks in Park Valley, een nieuwe wijk in Diemen nabij Amsterdam. In Park Valley woon je als in een stadspark. Dankzij het vele groen en water, de speelplekken en de gevarieerde bebouwing is de wijk een plek van verwondering en ontdekking. Vandaar: Park Valley.

ENERGIEZUINIG EN KLIMAATBESTENDIG
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Van de Steege Makelaars

Opgeslagen als favoriet