Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Te koop in Diemen

Cees Sipkeslaan 354

1112 XK, Diemen 

€ 641.000,- v.o.n.

Omschrijving

Met een woonoppervlakte van 108 m2 behoort dit XXL-appartement tot de grootste woningen van Park Valley fase 1, de woonvallei op de grens van Amsterdam en Diemen. Je woont hier omringd door de natuur, met wandelpaden en speelplekken tussen de bomen. Maar óók vlak bij het geliefde Amsterdam! Met 3 slaapkamers biedt dit comfortabele doorzon-appartement op de 2e verdieping genoeg leefruimte voor jou alleen, jullie samen, of je (toekomstige) gezin. Wat een luxe, midden in Amsterdam!

Betreft bouwnummer 26 in nieuwbouwproject Park Valley.

Ruimte voor kookeiland
De voordeur van dit XXL-appartement op de 2e verdieping bevindt zich direct naast het trappenhuis én de lift. De ruime doorzonwoning heeft een praktische indeling, met een woonkamer van ruim 43 m2. Hou je van koken en lekker eten, dan vind je het vast leuk om te horen dat een kookeiland hier tot de mogelijkheden behoort. De leefruimte is georiënteerd op het oosten en biedt via een deur toegang tot het balkon, met uitzicht op het Bergwijkpark. De 3 slaapkamers bevinden zich aan de andere kant, op het westen, waar je uitkijkt op de binnentuin.

Badkamer met 2e toilet
Via de L-vormige hal kom je in de overige vertrekken van het appartement; de slaapkamers gericht op het westen, het toilet, een technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine en aan het einde de ruime badkamer. Deze is ingericht met wastafel, douche en 2e toilet. Net als alle woningen in Park Valley heeft dit appartement een comfortabel binnenklimaat, dankzij vloerverwarming, hoogwaardige isolatie en drievoudige zonwerende beglazing. Ook goed om te weten; op dit appartement rust geen erfpacht.

Kenmerken:
– Eigen grond
– Koopsom: € 641.000,00 V.O.N.
– In de v.o.n.-prijs is geen parkeerplaats inbegrepen. Deze kunt u optioneel bijkopen voor €37.500,- v.o.n.
– Oplevering gepland voor dit jaar! Q4 2023
– Casco keuken en dus helemaal in te richten naar jouw smaak

GROEN LEVEN
Appartementen en stadswoningen met een stedelijke uitstraling, in een groene omgeving met veel water. Die combinatie vind je straks in Park Valley, een nieuwe wijk in Diemen nabij Amsterdam. In Park Valley woon je als in een stadspark. Dankzij het vele groen en water, de speelplekken en de gevarieerde bebouwing is de wijk een plek van verwondering en ontdekking. Vandaar: Park Valley.

ENERGIEZUINIG EN KLIMAATBESTENDIG
Park Valley wordt gebouwd met het oog op de toekomst. De woningen zijn (uiteraard) energiezuinig en worden gebouwd met hergebruikte materialen. Een EPC-waarde van 0,0, een energielabel A+++. De omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig. De wijk is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Holland Park, die uiteindelijk zo’n 5.200 woningen zal tellen, inclusief winkels, horeca en een studentencampus.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Van de Steege Makelaars

Opgeslagen als favoriet