Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Cliostraat 23HS, Amsterdam

Cliostraat 23HS

1077 KB, Amsterdam 

€ 1.025.000,- k.k.

Omschrijving

Zeer ruime en lichte benedenwoning gelegen aan een rustige en geliefde straat in Amsterdam Zuid! Het appartement heeft 3 royale slaapkamers met allen een eigen badkamer.

Op een fantastische locatie in Amsterdam Zuid is dit fraaie appartement van 135m² gelegen op de begane grond en in het souterrain, met een heerlijk terras op het zuiden (8 m²) dat uitzicht biedt op de fraaie binnentuin. Het appartement maakt onderdeel uit van het complex “MUZENHOF” op een ideale locatie: net buiten het centrum, in de Beethovenbuurt in het zeer gewilde stadsdeel Oud-Zuid, nabij o.a. het WTC, Beatrixpark en uitvalswegen. In de Beethovenstraat zijn diverse winkels, gezellige cafés en restaurants te vinden en tevens zijn in de buurt diverse (internationale) scholen op loopafstand gelegen.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
Dit object is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid. Om de hoek het uitgebreide winkelaanbod van de Beethovenstraat (Marqt, Albert Heijn & Starbucks). De beste scholen van Amsterdam, waaronder een aantal basisscholen, middelbare scholen en de British School liggen in de directe omgeving.
De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S108 en S109) en met het openbaar vervoer (station Zuid/WTC en station RAI). Parkeren is in deze buurt nog (relatief) gemakkelijk. Er bestaat geen wachtlijst voor een parkeervergunning en er kunnen 2 parkeervergunningen worden verkregen.

INDELING:
Begane grond: eigen entree, ruime hal met gastentoilet, de ruime eet/woonkamer en dichte keuken zijn gelegen aan de achterzijde met openslaande deuren naar het terras met uitzicht op de zgn. stilte tuin van Mien Ruys. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer, de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een badkamer met douche en wastafel en de slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een ruime badkamer met; toilet, douche en wastafel. De begane grond is voorzien van een fraaie houten vloer.

Souterrain: ruime slaapkamers en een aparte badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De vereniging van eigenaren betreft het gebouw Muzenhof zijnde; Cliostraat 5 tot en met 65 (oneven nummers) en Stadionweg 104 tot en met 150 (even nummers) Amsterdam. Het Muzenhof comlex is aangewezen als gemeentelijk monument. De servicekosten bedragen maandelijks € 171,52 en voorschot stookkosten € 135,08 ; de VvE is in beheer bij MVGM VvE management.

BIJZONDERHEDEN:
-Woonoppervlakte: 135m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Praktische indeelde woning, 3 slaapkamers en 3 badkamers
– Deels gerenoveerd
– Zonnig privéterras van 8m² grenzend aan de rustige siertuin
– Gemeentelijk monument
– Actieve VvE, professionele administrateur en een MJOP
– Servicekosten bedragen maandelijks € 171,52 en stookkosten € 135,08
– Erfpacht bedraagt € 1.809,24 per jaar – einde tijdvak per 15 april 2063 – AB2000 (Aanbieding onder de gunstige voorwaarden is op tijd aangevraagd)
– Parkeren via vergunningenstelsel, momenteel geen wachtlijst
– Projectnotaris Core Notariaat
– Oplevering kan eventueel spoedig.

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Voor de verkoop geldt het wettelijk schriftelijkheidsvereiste. Dit houdt in dat bij verkoop waarbij alleen particuliere partijen betrokken zijn pas sprake is van een overeenkomst nadat de koopakte is getekend.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Bezichtigen Checklist

Bezichtiging aanvragen voor Cliostraat 23HS, Amsterdam

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.