Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Cliostraat 35-1, Amsterdam

Cliostraat 35-1

1077 KC, Amsterdam 

€ 1.099.000,- k.k.

Omschrijving

Zeer ruim en goed onderhouden 5-kamer appartement van maar liefst 165m² verdeeld over de eerste- en derde verdieping in de geliefde buurt: Amsterdam-Zuid!

Op een fantastische locatie in Amsterdam Zuid is dit fraaie en ruime appartement van 165m² gelegen op de eerste- en derde verdieping, voorzien van: 3 slaapkamers, 3 badkamers en 2 balkons dat uitzicht biedt op de fraaie binnentuin, gelegen op het zuiden.
Het appartement maakt onderdeel uit van het complex “MUZENHOF” op een ideale locatie: net buiten het centrum, in de Beethovenbuurt in het zeer gewilde stadsdeel Oud-Zuid, nabij o.a. het WTC, Beatrixpark en uitvalswegen. In de Beethovenstraat zijn diverse winkels, gezellige cafés en restaurants te vinden en tevens zijn in de buurt diverse (internationale) scholen op loopafstand gelegen. De ligging van het appartement in het complex is uniek met zicht op de Quinten Massijsstraat.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
Dit object is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid. Om de hoek het uitgebreide winkelaanbod van de Beethovenstraat (Marqt, Albert Heijn & Starbucks). De beste scholen van Amsterdam, waaronder een aantal basisscholen, middelbare scholen en de British School liggen in de directe omgeving.
De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S108 en S109) en met het openbaar vervoer (station Zuid/WTC en station RAI). Parkeren is in deze buurt nog (relatief) gemakkelijk. Er bestaat geen wachtlijst voor een parkeervergunning en er kunnen 2 parkeervergunningen worden verkregen.

INDELING:
Eerste verdieping: entree met toegang tot een ruime hal, garderobekast en separaat toilet met fontein. Ruime doorzon woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen. Grenzend hieraan een zitkamer die ruim genoeg is om bijvoorbeeld een werk- of slaapkamer van te maken. Aan de achterzijde een zeer ruime eetkamer met toegang naar het balkon dat is gelegen op het zuiden met uitzicht over de fraaie binnentuin. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Verder bevindt de eerste slaapkamer aan de achterzijde met een Frans balkon en badkamer ensuite die is voorzien van een douche en wastafel.

Derde verdieping: middels de trap toegang tot alle vertrekken, met aan de achterzijde de tweede slaapkamer met badkamer ensuite, voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche. Vanuit deze kamer toegang tot het tweede balkon middels de openslaande deuren. De derde slaapkamer bevindt zich ook aan de achterzijde met badkamer ensuite, voorzien van een douche en wastafel. Verder is er nog een wasruimte en separaat toilet met fontein.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De vereniging van eigenaren betreft het gebouw Muzenhof zijnde; Cliostraat 5 tot en met 65 (oneven nummers) en Stadionweg 104 tot en met 150 (even nummers) Amsterdam. Het Muzenhof comlex is aangewezen als gemeentelijk monument. De servicekosten bedragen maandelijks € 205,60,-, voorschot water en stookkosten € 235,33,-; de VvE is in beheer bij MVGM VvE management.

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlakte: 165m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Twee balkons (totaal 8m²) grenzend aan de rustige siertuin, gelegen op het zuiden;
– Appartement is voorzien van een fraaie eiken houten vloer;
– Gemeentelijk monument;
– Actieve VvE, professionele administrateur en een MJOP;
– Servicekosten bedragen € 205,60,- per maand, voorschot water en stookkosten € 235,33,-;
– Erfpacht bedraagt € 1.977,90,- per jaar – einde tijdvak per 15 april 2063 – AB2000.
– Parkeren via vergunningenstelsel, momenteel geen wachtlijst.
– Projectnotaris Core Notariaat;
– Oplevering kan eventueel spoedig.

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Voor de verkoop geldt het wettelijk schriftelijkheidsvereiste. Dit houdt in dat bij verkoop waarbij alleen particuliere partijen betrokken zijn pas sprake is van een overeenkomst nadat de koopakte is getekend.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Bezichtigen Checklist

Bezichtiging aanvragen voor Cliostraat 35-1, Amsterdam

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.