Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Te huur in Almere

Dag Hammarskjoldhof 23

1314 WG, Almere 

€ 1.645,- p/m

Omschrijving

Verdeeld over vier identieke woontorens liggen de 88 ruime appartementen van “De Leeuwenborgh”. Gevestigd in de Staatsliedenbuurt, achter het Centraal Station en in het stadshart van Almere-Stad. Door de ligging in een stadspark en aan een mooi verzorgde binnentuin heeft u altijd een mooi uitzicht. Voorzieningen als openbaar vervoer en winkels liggen op loopafstand.

U komt binnen in een representatieve entree, met lift en gestoffeerde gangen. De appartementen zijn verschillend van type en voorzien van een royale entree, woonkamer, complete keuken, bergruimte, 1, 2 of 3 slaapkamers, apart toilet en een royale badkamer met ligbad en aparte douche. Elk appartement beschikt over een terras, balkon of serre en hebben een eigen berging op de begane grond.

Nu te huur: Dag Hammarskjoldhof 23.
Het Penthouse ligt op de 6de etage met een groot balkon rond het huis. Voorzien van een ruime woonkamer, 3 ruime slaapkamers, een grote keuken voorzien van inbouwapparatuur, een los toilet en een badkamer voorzien van ligbad en douche. In de hal zit een berging met aansluiting voor wasmachine en droger. Ook is er op de begane grond nog een losse berging voor bijvoorbeeld de fiets.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Van de Steege Makelaars

Opgeslagen als favoriet