Te koop in Zaandam

Durgerdamstraat 2

1507 JM, Zaandam 

€ 410.000,- k.k.

Omschrijving

Ruim en rustig wonen op 15 minuten van de Ring Amsterdam. Deze eindwoning in de kindvriendelijke wijk Westerwatering is een fantastische plek om te wonen en waar kinderen alle ruimte hebben om te spelen. De woning heeft een dakopbouw aan de achterzijde en een dakkapel waardoor er maar liefst vier ruime slaapkamers zijn. In de ruime keuken heb je alle benodigde inbouwapparatuur tot de beschikking en de badkamer is ingedeeld met een inloopdouche en tweede toilet.

Deze fijne woning staat aan het begin van de Durgerdamstraat, vlak bij de bushalte waar de bus naar het treinstation vertrekt. Alle benodigde voorzieningen zijn op fietsafstand: basis- en middelbaar onderwijs, kinderopvang, een peuterspeelzaal, sportschool, een grote binnenspeeltuin en winkelcentrum Westerwatering voor je dagelijkse boodschappen. Het centrum van Zaandam is, net als het treinstation, iets meer dan 5 minuten fietsen.

Indeling:

Begane grond:
Open de rode voordeur naar de hal, waaraan de woonkamer en toiletruimte grenzen. Door het raam in de woonkamerdeur valt veel licht naar binnen en de mooie tegelvloer met vloerverwarming ligt ook in de woonkamer en keuken. Naast de toiletruimte is de trap naar de eerste verdieping, afgewerkt met siergrind.

Vanuit de lichte woonkamer kijk je naar de diepe tuin en aan de andere zijde biedt de kast onder de trap veel bergruimte. In deze woonkamer is genoeg ruimte voor een grote hoekbank, tv-meubel, eettafel en een plek voor werk of studie.

Bij het eetgedeelte is een doorgang naar de keuken, voorzien van een U-opstelling. In de kasten, apothekerskast en lades heb je veel bergruimte en het lichte aanrechtblad vormt één geheel met de achterwand. Alle apparatuur is ingebouwd: een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en een koel-/vriescombinatie.

Eerste verdieping:
Niet alleen op de begane grond, maar ook op de eerste verdieping heeft deze woning veel ruimte. Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers te bereiken, waarvan twee aan de achterzijde. Deze slaapkamers hebben een oppervlakte van 16.3 en 9.2 m². De slaapkamer aan de voorzijde heeft een oppervlakte van 8.6 m² en is gezien de lengte/breedte verhouding in te richten als tweepersoonskamer.

De badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, tweede toilet en een wastafelmeubel. Zowel de wanden als de vloer zijn geheel betegeld in lichte kleuren en het raam zorgt niet alleen voor ventilatie, maar ook voor lichtinval.

Tweede verdieping:
Er is een vaste trap naar de tweede verdieping, verdeeld in een overloop en een ruime slaapkamer. Op de overloop is ruimte voor de wasapparatuur en de slaapkamer heeft niet alleen een dakraam, maar ook een dakkapel.

Tuin:
De voor- en achtertuin zijn grotendeels bestraat, waardoor je geen groene vingers hoeft te hebben. Houten schuttingen met betonpalen en een brede poort zorgen voor privacy in de achtertuin. In de stenen berging is onder andere ruimte voor de fietsen.

Omgeving:
Via de N203 heb je een goede aansluiting op de A8 richting de Ring Amsterdam en de A7 naar Purmerend en Hoorn. Aan de westkant van de wijk ligt het Westzijderveld; een natuurgebied met een rijke flora en fauna waaronder kieviten, grutto’s, buizerds en kiekendieven. Of stap je op de fiets richting het Ilperveld en het schilderachtige Monnickendam om uiteindelijk in het mooie Volendam op een van de terrassen te genieten van de vele historische gebouwen?

Parkeren:
In de straat is voldoende openbare, gratis parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 105 m²
– Grote dakopbouw aan de achterzijde (eerste verdieping) en een dakkapel aan de voorzijde (tweede verdieping)
– Vier slaapkamers, waarvan een op de tweede verdieping
– Gratis parkeergelegenheid in de straat
– Op fietsafstand van scholen, sport, het treinstation en het centrum van Zaandam
– Erfpacht afgekocht tot en met 30-12-2034
– Energielabel C

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM-makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Van de Steege Makelaars