Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Hertspieghelweg 26huis, Amsterdam

Hertspieghelweg 26huis

1055 KM, Amsterdam 

€ 400.000,- k.k.

Omschrijving

Licht en fijn ingedeeld 2-kamer appartement van 49 m2 met een heerlijke tuin op het zuidoosten met uitbouwmogelijkheden!

De tuin heeft een ligging met veel privacy en na het creëren van een eventuele uitbouw, kan je de beschikking hebben over een woning van ruim 60 m2!

Dit smaakvol ingerichte appartement is gelegen op de begane grond van dit goed onderhouden pand aan de Hertspieghelweg in het voormalige Bos en Lommer. Het pand wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
U betreedt de woning middels de eigen entree. U komt binnen in de hal met het toilet van waaruit u toegang heeft tot de woonkamer aan de voorzijde. Via de tweede hal bereikt u de ruime slaapkamer en de badkamer welke is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en de wasmachineaansluiting. De keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, is gesitueerd aan de achterzijde van het appartement en tevens bereikbaar vanuit de tweede hal.

Vanuit de keuken en de slaapkamer heeft u toegang tot de op het zuidoosten gesitueerde en fraai aangelegde tuin. De tuin, waar u vanaf ’s ochtends tot in de namiddag kunt genieten van de zon, heeft veel potentie om uit te bouwen en zo het woonoppervlak te vergroten. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de tuin.

Voor verdere indruk van de indeling kunt u de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Het appartement is gelegen in het bruisende voormalige stadsdeel Bos en Lommer. In de buurt kunt u een lekker hapje eten bij onder andere Florya, Abbey en No Man’s Art Gallery & de bar, Bagels & Beans, Podium Mozaiek. Bij het Podium Mozaiek kunt u tevens genieten van kunst, cultuur en theatervoorstellingen. Ook hot spots ‘Westerpark’ en ‘De Hallen’ voor een unieke vrijdagmiddagborrel liggen vlakbij. Als u zelf wilt koken, vindt u diverse bekende supermarkten op loopafstand.

U kunt daarnaast eenvoudig uw weg vinden naar het centrum en bijvoorbeeld de Jordaan, op een minuut of 10 fietsen. Ook de uitvalswegen zijn in enkele minuten met de auto aan te rijden, via oprit S103 en S104 ben je zo op de Ring A10.

Bouw:
Het pand is gebouwd in 1950 en is traditioneel gebouwd. Het complex heeft stenen gevels, houten vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. Verder beschikt het appartement over een mechanisch ventilatiesysteem.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is vooruitbetaald tot en met 31-08-2055. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op www.erfpacht.amsterdam.nl.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1950
-Woonoppervlakte 49 m2
-Erfpachtcanon afgekocht t/m 31-08-2055
-Mogelijkheden tot uitbouwen
-Tuin is gesitueerd op het zuidoosten
-Servicekosten bedragen ca. € 64,- per maand (inclusief opstalverzekering en reservering onderhoud)
-Oplevering kan snel

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Voor de verkoop geldt het wettelijk schriftelijkheidsvereiste. Dit houdt in dat bij verkoop waarbij alleen particuliere partijen betrokken zijn pas sprake is van een overeenkomst nadat de koopakte is getekend.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Hertspieghelweg 26huis, Amsterdam

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.