Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Jan van Riebeekstraat 22H, Amsterdam

Jan van Riebeekstraat 22H

1057 ZZ, Amsterdam 

€ 1.100.000,- k.k.

Omschrijving

Fantastische turn-key dubbele benedenwoning, welke in 2022 high-end is gerenoveerd, met 3 slaapkamers en een verwarmd en geïsoleerd tuinhuis met eigen badkamer, welke als vierde slaapkamer of kantoor aan huis gebruikt kan worden. Het geheel heeft een oppervlakte van 144 m2 en de riante achtertuin heeft een oppervlakte van 88 m2.

In het meest aantrekkelijke deel van De Baarsjes, in stadsdeel Amsterdam-West, droogt de verf nog van een enorme renovatie, zeg maar gerust metamorfose. Deze vier kamer woning met tuinhuis is compleet gestript, opnieuw ingedeeld en zeer luxe en trendy afgewerkt.

Aan alles is gedacht. De begane grond is voorzien van prachtige eiken vloer met vloerverwarming, de keuken is stijlvol taupe en voorzien van alle denkbare apparatuur, de wanden en plafonds zijn strak gestuukt, meerdere binnendeuren zijn in zwart staal uitgevoerd en het sanitair is strak en eigenzinnig. Er is aan de voor- en achterzijde loopglas geplaatst voor extra daglichttoetreding in het souterrain en het schakelmateriaal en deurbeslag is in chique zwart uitgevoerd.

De keuken is voorzien van diverse Bosch inbouwapparatuur, waaronder een riante oven, koel-/vriescombinatie, wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones en inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiginstallatie van Siemens Studio line. “De puntjes zijn op de i gezet”, want het appartement is voorzien van Sonos speakers en een slimme thermostaat en rookmelders van Nest. De woonkamer is bovendien voorbereid op de te plaatsen TV. De badkamer is prachtig en voorzien van groot losstaand ligbad, inloopdouche met ingebouwd leidingwerk, dubbel wasmeubel uitgevoerd in marmerlook en hout, toilet en vloerverwarming. Er is daarnaast een inpandige berging met de aansluitingen voor wasmachine en droger.

Tot slot is er een grote achtertuin, welke verzorgd is aangelegd met tuinhuis. Het tuinhuis heeft dezelfde mooie parketvloer en een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wasmeubel. Verder is er een voorbereiding gemaakt voor een eigen keuken. Deze ruimte is volledig geïsoleerd (HR++ glas) en verwarmd met een eigen c.v. Een ouder kind kan hier volledig op zichzelf wonen, maar ook werken aan huis kan hier ideaal.

Kortom; hier kun je direct wonen! Kom snel kijken naar deze prachtige woning.

Omgeving:
De Jan van Riebeekstraat is gelegen in stadsdeel Amsterdam-West (de voormalige “Baarsjes”) in de gewilde Chassébuurt. De Chassébuurt is een kinderrijke buurt met diverse nabijgelegen scholen. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er volop mogelijkheden in de buurt. Diverse supermarkten, bakker, kaas- en visboer zijn op loopafstand te vinden. De buurt is een gewilde plek in de stad met veel restaurants, cafés en een diversiteit aan winkels. Ook de voormalige tramremise De Hallen, centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten is in de buurt gelegen. Voor een rondje hardlopen kun je kiezen uit het Rembrandtpark, het Erasmuspark of het Vondelpark!
Op loopafstand vind je diverse tram- en buslijnen. De woning is tevens goed per auto bereikbaar vanaf de Ring A-10 en je vindt voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Erfpacht:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen bedraagt € 522,70 per jaar. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing en de canon wordt jaarlijks geïndexeerd. Het huidige tijdvak loopt tot 15 december 2049.

Vereniging van Eigenaren:
Er is sprake van een actieve Vereniging van Eigenaren met een goede kaspositie. De servicekosten bedragen € 147,99 per maand.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 144 m2
– Bouwjaar 1925
– Servicekosten € 147,99 per maand
– High-end gerenoveerd in 2022
– Dubbel glas HR++
– Erfpacht € 522,70 per jaar, jaarlijks geïndexeerd, tijdvak tot en met 2049
– Oplevering in overleg
– Projectnotaris: Veenhof notariaat

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Taxatie

Bezichtiging aanvragen voor Jan van Riebeekstraat 22H, Amsterdam