Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Jisperveldstraat 84, Amsterdam

Jisperveldstraat 84

1024 AD, Amsterdam 

€ 399.000,- k.k.

Omschrijving

Op de 9e etage van dit verzorgde complex bevindt zich op de hoek dit ruime 3/4 kamer appartement van ca. 100 m2 met riant balkon op het zuiden. Het uitzicht is bovendien fenomenaal! Dankzij de hoekligging is er nog meer uitzicht en passeert er niemand op de galerij. Het appartement is ruim opgezet en heeft naast de riante woonkamer twee slaapkamers. De keuken is gelegen aan de achterzijde. Het grote balkon, van ca. 14 m2, is zeer zonnig. Een heerlijke plek om (na je werk) bij te komen en te genieten van het prachtige uitzicht!

Indeling:
Entree, tochtportaal, hal welke toegang geeft tot de ruime woonkamer met daarbij de schuifpui richting het balkon. Aan de achterkant bevinden zich tevens de keuken en de eetkamer van het appartement. De slaapkamer zitten aan de voorzijde en zijn erg ruim en voorzien van kasten.

Garage:
Het appartement wordt aangeboden in combinatie met een garagebox beneden in het complex. De vraagprijs van de garage is € 40.000,-. Verkoop in combinatie met het appartement geniet de voorkeur.

Locatie:
De Jisperveldstraat ligt perfect ten opzichte van het gezellige winkelcentrum Boven het IJ of Waterlandplein, de uitvalswegen zoals bijvoorbeeld de A10, openbaar vervoer en het station van de Noord-Zuidlijn. De pont naar het Centraal station ligt op korte afstand en met de metro ben je zo in hartje Amsterdam. De omgeving kenmerkt zich door het vele groen, de ruimte en de rust.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte ca. 100 m2
– 9e Etage met prachtig uitzicht
– Hoekligging
– Complex met lift
– Professionele en gezonde VvE
– Te koop in combinatie met garage, vraagprijs € 40.000,-
– Kamerverhuur is NIET toegestaan
– Schot van Loon notarissen is vaste notaris
– Oplevering per direct mogelijk

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Voor de verkoop geldt het wettelijk schriftelijkheidsvereiste. Dit houdt in dat bij verkoop waarbij alleen particuliere partijen betrokken zijn pas sprake is van een overeenkomst nadat de koopakte is getekend.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Jisperveldstraat 84, Amsterdam

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.