Te koop in Amsterdam

Johan Hofmanstraat 200

1069 KE, Amsterdam 

€ 425.000,- k.k.

Omschrijving

Goed onderhouden 4-kamer appartement met ruim balkon (13 m²) gelegen in een comfortabel complex.

De woning is gelegen op de eerste etage in het nieuwbouwcomplex “Lavendelhof”, welke gerealiseerd is in 2008. Alle comfort van deze tijd is dan ook aanwezig. Het complex beschikt over een eigen parkeergarage, een liftinstallatie en wordt professioneel beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Indeling:
Je komt binnen in de ruime hal van waaruit er toegang is tot de twee slaapkamers. Vervolgens kom je bij de badkamer welke is voorzien van een ruime douche en strak dubbel wastafelmeubel. Direct daarnaast bevindt zich het separate toilet welke is voorzien van een zwevend closet en daar weer naast vind je de inpandige berging met de wasmachine aansluiting en CV installatie. Als laatste bereik je vanuit de hal de woonkamer met de open keuken. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling, uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is het ruime balkon bereikbaar. Zowel de woonkamer als het balkon zijn op het westen gesitueerd waardoor je hier in de middag en avond van de zon kan genieten. Via de woonkamer krijg je toegang tot de derde slaapkamer. Het geheel wordt compleet gemaakt met een berging in de onderbouw.

Ligging:
De locatie is ideaal te noemen! Diverse winkels, het openbaar vervoer en verschillende scholen bevinden zich op loopafstand. Je bent met de tram, die zo goed als voor de deur stopt, binnen twintig minuten in hartje centrum en met de bus in dezelfde tijd op Schiphol. Bovendien ligt het appartement nabij de uitvalswegen A4, A5, A9 en A10. Kortom, een ideale plaats om te wonen.

Bouw:
Het complex is gebouwd in 2008 en heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. De woning is compleet geïsoleerd en beschikt over een eigen cv-ketel. Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem. Op het dak van het gebouw bevinden zich zonnepanelen.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2008
– Energielabel A
– Woonoppervlakte bedraagt 97 m2
– Zonnig balkon van ca. 13 m²
– Servicekosten bedragen € 200,80 per maand (o.a. opstalverzekering en reservering onderhoud)
– Ideaal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen
– Berging in de onderbouw
– Erfpacht eeuwigdurend
– De erfpacht canon is afgekocht tot 15-06-2057
– Volledig geïsoleerd
– VvE beschikt over zonnepanelen
– Oplevering in overleg, voorkeur eind augustus

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenBrochures

Download media

Kenmerken

Van de Steege Makelaars

Opgeslagen als favoriet