Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Joop Gerritzestraat 14, Amsterdam

Joop Gerritzestraat 14

1063 EK, Amsterdam 

€ 500.000,- k.k.

Omschrijving

Riante tussenwoning van maar liefst drie etages met 5 slaapkamers en een royale tuin op het zuiden!

In deze groenrijke buurt heb je werkelijk alles binnen handbereik. Zo vindt je op loopafstand de tram, de trein, de winkels en diverse andere faciliteiten. Kortom; een ideale plaats voor wie enerzijds de mogelijkheden van de stad binnen handbereik wil hebben en anderzijds wil genieten van een groene, kindvriendelijke buurt.

Indeling:
U betreedt de woning middels de eigen entree. Naast de entree bevindt zich een inpandige berging. De woonkamer is ruim van opzet en de open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Op de begane grond heb je ook nog de beschikking over een separaat toilet.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de op het zuiden gesitueerde tuin. De tuin, waar je de hele dag kunt genieten van de zon, heeft de potentie om uit te bouwen en zo het woonoppervlak te vergroten. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de tuin.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en de badkamer, welke is v.v. douche, wasmeubel en toilet. Op de tweede verdieping nog 2 slaapkamers en een inpandige berging.

Zowel keuken als badkamer zijn 3 tot 4 jaar geleden verbouwd. Voor verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
De woning is gelegen aan de rand van de stad, parallel aan de Haarlemmerweg. De wijk kenmerkt zich door zijn autoluwe straten en goede infrastructuur. In deze groene omgeving heb je werkelijk alles binnen handbereik: diverse scholen, winkels, sportparken, uitvalswegen (A200, A4, A9 en A10) en openbaar vervoer (diverse bus-, tramverbindingen en Station Sloterdijk).

Verder bereik je het centrum binnen enkele minuten fietsen. Voor ontspanning kun je terecht in natuurgebied Spaarnwoude of de meerdere nabijgelegen parken, waaronder het Sloterpark met zijn prachtige Sloterplas.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op een perceel grond van de gemeente Amsterdam, welke in erfpacht is uitgegeven. De canon (jaarlijkse vergoeding) bedraagt € 501,26. Dit bedrag is vastgesteld tot 31-03-2028. De erfpacht is voortdurend en hierop zijn de Algemene erfpachtbepalingen van 1937 van toepassing. De huidige eigenaar heeft tijdig (in 2019) de aanvraag gedaan voor de eeuwigdurende erfpacht, dus een koper kan gebruik maken van de gunstige voorwaarden.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1954
– Oppervlakte bedraagt 113 m2
– Erfpacht € 501,26 tot en met 31 maart 2028, eeuwigdurende erfpacht tijdig aangevraagd
– 5 slaapkamers
– Riante tuin op het zuiden
– Oplevering bij voorkeur op 30 november 2021

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Voor de verkoop geldt het wettelijk schriftelijkheidsvereiste. Dit houdt in dat bij verkoop waarbij alleen particuliere partijen betrokken zijn pas sprake is van een overeenkomst nadat de koopakte is getekend.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Bezichtigen Checklist

Bezichtiging aanvragen voor Joop Gerritzestraat 14, Amsterdam

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.