Te koop in Amsterdam

Kantershof 465

1104 HA, Amsterdam 

€ 299.000,- k.k.

Omschrijving

Netjes onderhouden 2-kamer woning met ruime achtertuin en eigen carport!

Een ideale ligging ten opzichte van het openbaar vervoer, de A1, A2, A9 en A10. Ook zijn er verschillende voorzieningen in de nabijheid zoals het AMC ziekenhuis, de Amsterdam Arena en Arenaboulevard met Ziggo Dome, Afas live, Pathé etc., maar ook het winkelcentrum de Amsterdamse Poort en het natuur- en recreatiegebied Gaasperplas op nog geen 5 minuten afstand. Ook het park Bijlmerweide en het Diemerbos liggen op loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het winkelcentrum De Kameleon, op nog geen 10 minuten lopen. Met de metro ben je in iets meer dan een kwartier op Amsterdam Centraal en in het hart van Amsterdam. Door de vele buslijnen op loopafstand en twee NS stations vlakbij is deze woning zeer goed aangesloten op het openbaar vervoer. Er is gratis parkeergelegenheid in de omliggende straten en de auto kun je gewoon kwijt in je eigen carport.

Indeling:
Entree/hal, slaapkamer aan de voorzijde, lichte hal met lichtkoepel die toegang verschaft tot de badkamer met toilet. De badkamer is tevens voorzien van een aansluiting voor de wasmachine. Ruime woonkamer met open keuken en ruime berging aan de voorzijde. De royale, betegelde tuin is gelegen aan het water.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte ca. 75 m2
* Achtertuin gelegen op het noordoosten
* Servicekosten carport € 135,- per jaar
* Energielabel C, geldig tot 28 april 2033
* Erfpacht: Jaarlijkse canon van € 448,70,- per jaar, 5 jaarlijkse indexering
* Optie eeuwigdurend afkopen van de erfpachtcanon éénmalig € 9754,- (indicatie)
* Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Van de Steege Makelaars

Opgeslagen als favoriet