Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Kwakersplein 9III+IV, Amsterdam

Kwakersplein 9III+IV

1053 TZ, Amsterdam 

€ 899.500,- k.k.

Omschrijving

Bovenwoning van maar liefst 122 m2 met twee slaapkamers en twee balkons gelegen aan een plein in de populaire Da Costabuurt in Amsterdam West!

Indeling:

Derde verdieping
Entree op de derde verdieping, hal met separaat toilet, middels de hal zijn alle vertrekken te bereiken. De grote lichte woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een balkon gelegen op het noorden uitkijkend op het plein. Via de hal of en suite betreedt je een kamer die ook als slaapkamer kan worden gebruikt. Aan deze kamer grenst de half open keuken en het balkon gelegen op het zonnige zuiden.

Vierde verdieping
Middels de ruime overloop, waar een extra slaapkamer is te realiseren, bereik je de eerste badkamer met ligbad, douche en wastafel en de slaapkamer. De slaapkamer heeft tevens een douche en toilet en suite. De morgelijkheid bestaat om op het dak een dakterras aan te leggen.

Voor een verdere indruk kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
Het appartement is gelegen in misschien wel de leukste buurt van Amsterdam, Oud-West. In de directe omgeving zijn volop winkels en gezellige horecagelegenheden te vinden, zoals op letterlijke steenworp afstand de Hallen en Karavaan op het Kwakersplein. Ook de Clerqstraat, Kinkerstraat en Bilderdijkstraat zijn te bereiken op loopafstand en de gezellige Jordaan is nabij gelegen! Voor ontspanning kun je terecht in het prachtige Vondelpark.

In de directe omgeving zijn tal van opstap mogelijkheden te vinden voor trams en bussen. Door de centrale ligging van deze woning in stadsdeel West, zijn alle overige delen van Amsterdam snel te bereiken.

Eigendomssituatie:
De woning ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is € 122,03 per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd. De eeuwigdurende erfpacht is tevens reeds vastgezet en vanaf 2026 zal de erfpachtcanon € 1.422,75 bedragen (indexcanon). Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 van toepassing en de erfpachtcanon is fiscaal aftrekbaar. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1910
– Woonoppervlak bedraagt 122 m2
– Twee balkons
– Twee slaapkamers
– Twee badkamers
– VvE bijdrage € 171,- per maand
– Erfpachtcanon bedraagt € 122,03 tot 2026
– Erfpacht eeuwigdurend vastgezet.
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Kwakersplein 9III+IV, Amsterdam

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.