Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Te koop in Amsterdam

Landsmeerderdijk 195B

1035 PV, Amsterdam 

€ 1.350.000,- v.o.n.

Omschrijving

Over landsmeerderdijk 195b
Op een plek met een rijke historie, die teruggaat tot in de 17 e eeuw, krijgt u de kans om een exclusieve nieuwbouw dijkwoning te kopen. Al in de 17 e eeuw was er op deze plek een herberg gevestigd en inwoners van Noord kennen deze plek waar tot een paar jaar geleden Café Kadoelen gevestigd was. Nu krijgt deze plek een nieuwe, duurzame toekomst waar deze luxe dijkwoning deel van uitmaakt. Met een oppervlakte van 174 m² en een totale bruto-inhoud van 824 m³ heeft u straks de beschikking over een fantastisch huis met een groot, multifunctioneel souterrain en een prachtige ligging aan een zijtak van de Kadoelerbreek. Kanoën, suppen en varen vanuit je eigen tuin is een droom voor velen, die hier werkelijkheid wordt. Water is volop aanwezig op deze plek, waarvan de jachthaven aan de overzijde het levende bewijs is. Je hebt het gevoel in een dorp te wonen, terwijl de vele voorzieningen in de nabijheid zijn. Denk hierbij aan scholen, winkels, restaurants, sportvoorzieningen en openbaar vervoer. Er is een goede verbinding met de Ring A10 en natuurgebied ’t Twiske is, net als het Ilperveld, op fietsafstand.

Begane grond
Parkeer je auto op eigen terrein en loop naar de entree. De hal met meterkast staat in verbinding met de woonkamer en een tweede hal met het trappenhuis. Vanuit hier zijn de eerste verdiepingen het souterrain te bereiken. Ook bevindt zich in deze hal de toiletruimte. De U-vormige woonkamer met open keuken is een fraaie leefruimte met uitzicht naar de karakteristieke straat, de achtertuin en het water. Aan de voorzijde is het 6.30 meter brede zitgedeelte en het eetgedeelte grenst aan de keuken.

Souterrain
Laat je creativiteit de vrije loop, want deze dijkwoning heeft een fantastisch souterrain meteen gebruiksoppervlakte van 66 m². Dubbele deuren aan de achterzijde zorgen voor veel lichtinval en een optimale verbinding met de tuin. Op deze verdieping bevinden zich een toiletruimte en een inpandige berging, waar de warmtepomp, WTW-installatie en de wasapparatuur kunnen staan.

Eerste verdieping
Onder het charmante, schuine dak zijn twee slaapkamers en een overloop die grenzen aan de overloop. De badkamer is dankzij de dakkapel goed in te delen met een inloopdouche, toilet en een dubbele wastafel. Aan de voorzijde is de grootste slaapkamer met zicht tot inde nok en vanuit de tweede slaapkamer kijk je richting het water.

Tuin
Aan de voorzijde worden twee parkeerplaatsen op eigen terrein gerealiseerd. De achtertuin,gesitueerd op het noordoosten, grenst aan een zijtak van de Kadoelerbreek. Aan deoverzijde van het water ziet u vele prachtige bomen, waardoor u het idee heeft om ver buitende stad te wonen.

Omgeving
Dankzij de bus en metro in de nabijheid zijn alle hoeken van de stad goed bereikbaar. Om te winkelen, dineren en ontspannen in stijl zijn de winkelcentra de Banne en Boven ’t IJ dichtbij. Stap op de fiets naar de NDSM-werf, een bruisende culturele en creatieve hub aan de noordelijke oever van het IJ. Voor jong en oud is dit een fantastische en veilige plek om te wonen, waar nieuwbouwontwikkelingen zorgen voor een vitale woonomgeving.

Parkeren
Op eigen terrein worden twee parkeerplaatsen gerealiseerd.

Bijzonderheden
– Oppervlakte ca. 174 m²
– Bruto-inhoud ca. 824 m³
– Groot, multifunctioneel souterrain met een directe toegang tot de tuin
– Gescheiden rioleringssysteem voor regen- en vuilwater
– Western Red Ceder geveltimmerwerk, zinken hemelwatervoeren en keramischedakpannen
– Hardhouten kozijnen met isolerende beglazing (minimale U-waarde 1,1 W/m2K)
– Parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein
– Prachtige ligging aan de Kadoelerbreek
– Stijlvol ontwerp van leloup architecten uit Warder

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sBrochures

Download media

Kenmerken

Kenmerken

Van de Steege Makelaars

Opgeslagen als favoriet