Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Langswater 17, Amsterdam

1069 TR, Amsterdam 

€ 249.500,- k.k.

Omschrijving

Dit mooie 3-kamerappartement, gelegen op de tweede verdieping, heeft een balkon op het zuiden en een berging in de onderbouw. Het complex ligt op een rustige locatie met voldoende parkeerruimte op de parkeerplaats voor de deur!

Indeling:
Entree, hal met meterkast en separaat toilet. Vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken, de keuken ligt aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer ligt aan de achterzijde. Door de grote raampartijen is het een heerlijk lichte woonkamer. Daarnaast beschikt het appartement over 2 ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon en de slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een grote inbouwkast. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en een wasmachine aansluiting. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging van 5 m2 in de onderbouw.

Voor een verdere indruk van de indeling kun je de bijgesloten plattegronden bekijken.

Ligging:
De woning ligt in een zeer rustig en groen deel van stadsdeel Osdorp. Op loopafstand vind je een diversiteit aan winkels (Osdorpplein en Tussen meer) en openbaar vervoermogelijkheden (tramlijn 17 en diverse busverbindingen). In de nabijheid van het appartement vind je recreatiemogelijkheden (Sloterplas en Sloterpark) en uitvalswegen (A4, A9 en A10). Rondom het complex zijn er tevens voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is vooruitbetaald tot en met 30 september 2054.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een appartementsrecht binnen een gezonde en actieve vereniging van eigenaren. Men betaalt maandelijks servicekosten aan de Vereniging, waar zowel de stookkosten als groot toekomstig onderhoud van wordt betaald. De maandelijkse kosten zijn € 188,01 incl. voorschot stookkosten.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1965
– Woonoppervlakte 62 m2
– Appartementsrecht
– Servicekosten bedragen € 188,01 per maand (inclusief stookkosten, opstalverzekering en reservering onderhoud)
– Erfpacht afgekocht t/m 30 september 2054
– Let op mag NIET verhuurd worden
– Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Langswater 17, Amsterdam

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.