Te koop - Loosduinenstraat 4, Amsterdam

Loosduinenstraat 4

1062 EG, Amsterdam 

€ 465.000,- k.k.

Omschrijving

Riant 2-kamer appartement (welke zeer eenvoudig kan worden omgezet tot 3-kamer appartement) van ca. 80 m2, gelegen in een in 2007 gebouwd complex, met ruim balkon op het zonnige westen. Zie de tweede plattegrond voor de indeling als 3-kamer appartement, waarbij er een kleine tussenwand kan worden geplaatst.

Indeling:
Via de ruime entree, betreed je de riante woonkamer met toegang naar het balkon. De open keuken is van alle gemakken voorzien, afgewerkt in hoogglans wit en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Grenzend aan de keuken is er momenteel een eetgedeelte, maar hier kan men vrij eenvoudig ook een tweede slaapkamer creëren.

Via de centrale hal heeft u toegang tot de separate toiletruimte, de meterkast en een ruime inpandige berging. De badkamer is voorzien van een douche en dubbele wastafel. Verder een riante slaapkamer aan de achterzijde en het balkon, welke op het zonnige westen is gelegen.

De prachtige binnentuin is voor gemeenschappelijk gebruik en alleen toegankelijk voor bewoners van het complex.

Bouw:
Het complex is gebouwd volgens een combinatie van traditionele bouw en systeembouw. Het complex heeft stenen gevels uitgevoerd in spouw, betonnen vloerlagen en een plat dak, welke voorzien is van bitumineuze dakbedekking. De woning wordt verwarmd door middel van stadsverwarming. Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas.

Ligging:
Het complex ligt in de Delflandpleinbuurt. Een van oorsprong ruim opgezette en groene buurt. Je hebt hier alle voorzieningen op een steenworp afstand. Voor je dagelijkse boodschappen loop je binnen vijf minuten naar de supermarkten en andere winkels op het Delflandplein en binnen tien minuten naar het Hoofddorpplein. Uitgebreider winkelen kan uitstekend in Amsterdam-Zuid of in het centrum van Amsterdam, hier ben je immers met de fiets binnen een kwartier en ook de tram, metro en trein liggen vlakbij. Verder woon je dicht bij de A10 en de A4 zodat je met de auto snel de stad uit kunt.

Erfpacht:
Het appartementencomplex ligt op een stuk grond dat eigendom is van de gemeente Amsterdam. Deze erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen is voor vijftig jaren vooruitbetaald (tot en met 31 oktober 2057). Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing.

Vereniging van Eigenaren:
Het betreft een appartementsrecht binnen een Vereniging van Eigenaren. Deze vereniging is zeer actief en heeft een gezonde kasreserve. De servicekosten bedragen € 128,30 per maand.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2007
– Woonoppervlakte 79,30 m2
– Eenvoudig te verbouwen tot 3-kamer appartement
– Appartementsrecht
– Erfpacht is afgekocht voor 50 jaren (t/m 31-10-2057)
– Servicekosten bedragen € 128,30 per maand
– Balkon op het westen
– Projectnotaris: NVA notaris te Amsterdam
– Oplevering in overleg, kan spoedig

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Foto's

Locatie

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Taxatie

Bezichtiging aanvragen voor Loosduinenstraat 4, Amsterdam