Voeg toe aan favorieten Verwijder uit favorieten

Te koop in Almere

Marinaweg 125

1361 AH, Almere 

€ 849.000,- k.k.

Omschrijving

Vlakbij Amsterdam! Altijd al op de mooiste locatie, in een groot en comfortabel “villa appartement” willen wonen? Met volledig vrij uitzicht over het IJmeer op Amsterdam, Muiden, Muiderberg en op slechts 20 minuten van Amsterdam. Kortom de locatie voor een ieder die opzoek is naar optimaal comfort en privacy! Deze zomer al volop genieten!

In het kleinschalige appartementencomplex Muiderburght te midden van ca. 10.000m2 tuin en PRIVÉ STRAND, uitsluitend voor bewoners toegankelijk, ligt op de 5e verdieping het onder architectuur ontworpen “villa appartement” met groot afsluitbaar terras waardoor je zowel in de zomer als winter heerlijk van het buitenleven kan genieten. Direct bij binnenkomst straalt de woning ruimte rust en licht uit. Kortom in dit appartement voel je je direct thuis. Hier is het iedere dag relaxen en genieten van de rust, de natuur, het veelzijdige uitzicht en onbeschrijfelijke belichtingen.

De Muiderburght is op de absolute A locatie van de wijk Almere Duin gelegen. Duin kenmerkt zich door een groot aangelegd duinen en bosgebied. Te midden daarvan zijn en worden diverse woningen en appartementen gerealiseerd in de hogere prijsklasse. Het gebied trekt nationaal en internationaal veel belangstelling door de unieke opzet, ligging en kwaliteit. Door het gehele gebied lopen schelpenpaadjes tussen de woningen en de duinen door. Momenteel is centraal in het duingebied de Duinhal en Duinplein gerealiseerd. Hier zijn een supermarkt, diverse horecabedrijven en gespecialiseerde detailhandel gevestigd. Op het strand direct grenzend aan de Muiderburght ligt het grootste Catamaranstrand van Europa. Hierdoor heb je zomer en winter zicht op vrolijke zeilen. Het lijkt zelfs in de zomer op Zuid-Frankrijk. Dit gedeelte van het IJmeer maakt deel uit van het beschermede Natura 2000 gebied. Ook het uitzicht op de fraaie jachthaven Marina Muiderzand zorgt voor een heel afwisselend uitzicht. Hierdoor is het nooit saai.
De wijk is gelegen in de directe nabijheid van het Station-Poort en de A6. Amsterdam is letterlijk op 20 minuten afstand.

Indeling:

Het appartement heeft twee entrees. Zowel vanuit de parkeergarage van waaruit je met boodschappen een directe en drempelloze verbinding hebt met de woning als ook de formele entree op de begane grond waarvan de mooi afgewerkte entreehal met bellen tableau toegang geeft tot de afgesloten centrale hal met dubbele liften. Het appartement maakt deel uit van een afgesloten terrein, uitsluitend te bereiken na melding op het aan de weg gelegen bellen tableau. Op de 5e verdieping kom je in de verzorgde hal die je deelt met nog twee andere appartementen.

De extra brede voordeur geeft toegang tot het appartement. Zodra de voordeur open gaat heb je al vanaf de ruime hal met garderobe en gasten toilet, een panoramisch uitzicht over de jachthaven en het IJmeer als ook op de kustlijn van Muiderberg. Door de dubbele deuren bereik je de grote woonkamer, voorzien van een fraaie houten batak (Bamboo) vloer. De raampartij over de volle breedte zorgt ervoor dat je overal contact hebt met de bijzondere omgeving. Vanuit de woonkamer bereik je de ruime keuken en het overdekte terras (zomer en wintertuin) met volop vrij uitzicht op het meer en het historische eiland Pampus. De woonkeuken is ruim van opzet en heeft een mooi kook schiereiland waardoor je tijdens het koken volop kan genieten van de fraaie omgeving. Vanuit de hal bereik je de beide slaapkamers ieder van ruim formaat. De hoofdslaapkamer heeft een ruime inloopkast en een eigen badkamer voorzien van een ligbad en inloopdouche. De badkamer is voorzien van een tweede deur direct naar de gang. De afzonderlijke laundry is ruim van opzet. daarnaast is er een fraaie besloten ruimte in gebruik als werkkamer.

Kortom het ideale appartement voor mensen die comfort, natuur en toch de gezelligheid van een kustplaats onder handbereik waarderen.

Op -1 niveau bevindt zich de ruime berging en de parkeergarage met twee naast elkaar liggende parkeerplaatsen en de fietsen berging.

Rondom het gebouw ligt een fraaie tuin, gasten parkeerplaatsen, een afsluitbare botenweide voor de stalling van kleine bootjes en een uniek privé strand waar het in de zomer heerlijk toeven, is in de wetenschap dat half Nederland uren onderweg is naar een koele plek aan de kust. Het water is van prima zwem kwaliteit en het strand is voorzien van gemeenschappelijk meubilair.

Bijzonderheden:
– Onder architectuur ontworpen.
– Niet te beschrijven uitzicht over het IJmeer, Pampus en de wijde omgeving!
– Fantastische terras volledig afsluitbaar, zomer en winter te gebruiken.
– Ruime en lichte woonkeuken
– Fraaie Batakhouten vloer.
– Ruime badkamer met ligbad en inloopdouche en extra toilet.
– Extra brede deuren onderstreept het luxe gevoel.
– Parkeergarage met twee plaatsen.
– Privé strand.
– Mooi aangelegde gezamenlijke tuin met diverse zitjes.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Omschrijving

Van de Steege Makelaars

Foto'sPlattegrondenKenmerken

Kenmerken

Van de Steege Makelaars

Opgeslagen als favoriet