Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Marinaweg 61, Almere

1361 AG, Almere 

€ 825.000,- k.k.

Omschrijving

Vlakbij Amsterdam! Altijd al op de mooiste locatie, in een groot en comfortabel “villa appartement” willen wonen? Met volledig vrij uitzicht over het IJmeer op Amsterdam, Muiden, Muiderberg en op slechts 20 minuten van Amsterdam. Kortom de locatie voor een ieder die opzoek is naar optimaal comfort en privacy!

In het kleinschalige appartementen gebouw Muiderburght te midden van ca. 10.000m2 tuin en PRIVÉ STRAND, uitsluitend voor bewoners toegankelijk, ligt op de 3e verdieping het onder architectuur ontworpen “villa appartement” met groot afsluitbaar terras waardoor je zowel in de zomer als winter heerlijk van het buiten leven kan genieten. Direct bij binnenkomst straalt de woning ruimte rust en licht uit. Kortom in dit appartement voel je je direct thuis. Hier is het iedere dag relaxen en genieten van de rust, de natuur, het veelzijdige uitzicht en onbeschrijfelijke belichtingen.

De Muiderburght is op de absolute A locatie van de wijk Almere Duin gelegen. Duin kenmerkt zich door een groot aangelegd duinen en bosgebied. Te midden daarvan zijn en worden diverse woningen en appartementen gerealiseerd in de hogere prijsklasse. Het gebied trekt nationaal en internationaal veel belangstelling door de unieke opzet, ligging en kwaliteit. Door het gehele gebied lopen schelpen paadjes tussen de woningen en de duinen door. Momenteel is centraal in het duingebied de Duinhal en Duinplein gerealiseerd. Hier worden een supermarkt, diverse horecabedrijven en gespecialiseerde detailhandel gevestigd. Op het strand direct grenzend aan de Muiderburght ligt het grootste Catamaranstrand van Europa. Hierdoor heb je zomer en winter zicht op vrolijke zeilen. Het lijkt zelfs in de zomer op Zuid-Frankrijk. Dit gedeelte van het IJmeer maakt deel uit van het beschermede Natura 2000 gebied. Ook het uitzicht op de fraaie jachthaven Marina Muiderzand zorgt voor een heel afwisselend uitzicht. Hierdoor is het nooit saai.
De wijk is gelegen in de directe nabijheid van het Station en de A6. Amsterdam is letterlijk op 20 minuten afstand.

Indeling:

Het appartement heeft twee entrees. Zowel vanuit de parkeergarage van waaruit je met boodschappen een directe en drempelloze verbinding hebt met de woning als ook de formele entree op de begane grond waarvan de mooi afgewerkte entreehal met bellen tableau toegang geeft tot de afgesloten centrale hal met dubbele liften. Op de 3e verdieping kom je in de verzorgde hal die je deelt met nog twee andere appartementen.

De extra brede voordeur geeft toegang tot het appartement. Zodra de voordeur open gaat heb je al vanaf de ruime hal met garderobe en gasten toilet een panoramisch uitzicht over de jachthaven en het IJmeer als ook op de kustlijn van Muiderberg. Door de dubbele deuren bereik je de grote woonkamer, voorzien van een fraaie houten Wengé vloer. De raampartij over de volle breedte zorgt ervoor dat je overal contact hebt met de bijzondere omgeving. Vanuit de woonkamer bereik je de ruime keuken en het overdekte terras (zomer en wintertuin) waarop je door de prachtige teakvloer op het dek van een jacht waant met volop vrij uitzicht op het meer en het historische eiland Pampus. Naast de keuken ligt de televisiekamer en ook de ruime bijkeuken. Deze is voorzien van een op maat gemaakte kastenwand en een grote wijnkoelkast. Vanuit de hal bereik je de beide slaapkamers ieder van ruim formaat. De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast en een eigen badkamer voorzien van een ligbad. De gasten badkamer is voorzien van een inloopdouche. De afzonderlijke laundry is ruim van opzet.

Kortom het ideale appartement voor mensen die comfort, natuur en toch de gezelligheid van een kustplaats onder handbereik waarderen.

Op -1 niveau bevindt zich de ruime berging en de parkeergarage met twee naast elkaar liggende parkeerplaatsen en de fietsen berging.

Rondom het gebouw ligt een fraaie tuin, gasten parkeerplaatsen, een afsluitbare boten wijde voor de stalling van kleine bootjes en een uniek privé strand waar het in de zomer heerlijk toeven, is in de wetenschap dat half Nederland uren onderweg is naar een koele plek aan de kust. Het water is van prima zwem kwaliteit en het strand is voorzien van gemeenschappelijk meubilair.

Bijzonderheden:
– Onder architectuur ontworpen.
– Niet te beschrijven uitzicht over het IJmeer, Pampus en de wijde omgeving!
– Fantastische terras volledig afsluitbaar, zomer en winter te gebruiken.
– Strak afgewerkte vloeren en plafonds.
– Fraaie Wengé houten vloer.
– Twee badkamers en 2 toiletten.
– Extra brede deuren onderstreept het luxe gevoel.
– Parkeergarage met twee plaatsen.
– Privé strand.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Marinaweg 61, Almere

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.