Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Marinaweg 71, Almere

1361 AG, Almere 

€ 775.000,- k.k.

Omschrijving

Vlakbij Amsterdam! Altijd al op de mooiste locatie, in een groot en comfortabel “villa appartement” willen wonen? Met volledig vrij uitzicht over het IJmeer op Amsterdam, Muiden, Muiderberg, Marken en Volendam en op slechts 20 minuten van Amsterdam. Dan is dit echt een unieke kans om hier deze zomer al van te genieten!!

In het kleinschalige appartementen gebouw Muiderburght te midden van ca. 10.000m2 tuin en PRIVÉ STRAND, uitsluitend voor bewoners toegankelijk, ligt op de 5e verdieping het onder architectuur ontworpen “villa appartement” met groot afsluitbaar terras waardoor je zowel in de zomer als winter heerlijk van het buiten leven kan genieten. Direct bij binnenkomst straalt de woning ruimte rust en licht uit. Kortom in dit appartement voel je je direct thuis. Hier is het iedere dag relaxen en genieten van de rust, de natuur, het veelzijdige uitzicht en onbeschrijfelijke belichtingen.

De Muiderburght is op de absolute AAA locatie van de wijk Almere Duin gelegen. Duin kenmerkt zich door een groot aangelegd duinen en bosgebied. Te midden daarvan zijn en worden diverse woningen en appartementen gerealiseerd in de hogere prijsklasse. Het gebied trekt nationaal en internationaal veel belangstelling door de unieke opzet, ligging en kwaliteit. Door het gehele gebied lopen schelpen paadjes tussen de woningen en de duinen door. Momenteel is centraal in het duingebied de Duinhal en Duinplein gerealiseerd. Hier worden een supermarkt, diverse horecabedrijven en gespecialiseerde detailhandel gevestigd. Op het strand direct grenzend aan de Muiderburght ligt het grootste Catamaranstrand van Europa. Hierdoor heb je zomer en winter zicht op vrolijke zeilen. Het lijkt zelfs in de zomer op Zuid-Frankrijk. Dit gedeelte van het IJmeer maakt deel uit van het beschermede Natura 2000 gebied. Ook het uitzicht op de fraaie jachthaven Marina Muiderzand zorgt voor een heel afwisselend uitzicht. Hierdoor is het nooit saai.
De wijk is gelegen in de directe nabijheid van het Station en de A6. Amsterdam is letterlijk op 20 minuten afstand.

indeling:

Het appartement heeft twee entrees. Zowel vanuit de parkeergarage van waaruit je met boodschappen een directe en drempelloze verbinding hebt met de woning als ook de formele entree op de begane grond waarvan de mooi afgewerkte entreehal met bellen tableau toegang geeft tot de afgesloten centrale hal met dubbele liften. Op de 5e verdieping kom je in de verzorgde hal die je deelt met nog twee andere appartementen. De extra brede voordeur geeft toegang tot het appartement. Het eerste dat opvalt is de enorme multifunctionele hal die overgaat in de L vormige woonkamer met grote raampartijen dat het prachtige uitzicht als het ware naar binnen haalt. Vanuit de woonkamer heb je direct toegang tot het terras. Deze is zo ontworpen dat je het idee hebt op het dek van een cruise schip te zitten, alleen de steward ontbreekt. Het terras is met een vouw- glaswand volledig af te sluiten. Hierdoor is het terras vrijwel het gehele jaar bruikbaar. Vanuit de woonkamer biedt de brede schuifpui toegang tot het grote terras. Het terras is volledig af te sluiten en kan daarmee zomer en winter gebruikt worden. Vanuit de woonkamer is de lichte keuken met een l-vormige opstelling te bereiken. Aan de keuken vast is een gezellige ontbijt hoek met uitzicht op de jachthaven en via een grote schuifpui is er direct toegang tot het terras. Vanuit de hal bereik je de zeer grote hoofdslaapkamer met de grote ensuite badkamer voorzien van ligbad en royale inloopdouche. De werkkamer staat in open verbinding met de hal.
De logeer kamer heeft een eigen badkamer voorzien van toilet en douche. Alsof het nog niet genoeg is is er een separaat gasten toilet, een garderobe en een laundry.

Op -1 niveau bevindt zich de ruime berging en de parkeergarage met twee naast elkaar liggende parkeerplaatsen en de fietsen berging.

Rondom het gebouw ligt een fraaie tuin, gasten parkeerplaatsen, een afsluitbare boten wijde voor de stalling van kleine bootjes en een uniek privé strand waar het in de zomer heerlijk toeven, is in de wetenschap dat half Nederland uren onderweg is naar een koele plek aan de kust. Het water is van prima zwem kwaliteit en het strand is voorzien van gemeenschappelijk meubilair.

Bijzonderheden:
– Onder architectuur ontworpen.
– Niet te beschrijven uitzicht over het IJmeer en de wijde omgeving!
– Fantastische terras volledig afsluitbaar, zomer en winter te gebruiken.
– vloerverwarming
– Twee badkamers en 3 toiletten.
– Extra brede deuren onderstreept het luxe gevoel.
– Dubbele parkeergarage.
– Privé strand.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Marinaweg 71, Almere

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Onze kantoren zijn op vrijdag
24 september gesloten

Wegens ons bedrijfsuitje zijn wij op vrijdag 24 september gesloten. Voor urgente zaken verzoeken wij je om ons een email of bericht te sturen.