Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Marjoleinstraat 15, Amsterdam

Marjoleinstraat 15

1034 DR, Amsterdam 

€ 285.000,- k.k.

Omschrijving

Modern, karakteristiek en groen!
Dit is allemaal terug te vinden in dit ruime 2-kamer appartement. Dit heerlijke appartement wacht op de volgende eigenaar die hier met veel plezier kan gaan wonen/starten!

Omgeving;
Dit ruime appartement is gelegen op het randje van “Floradorp”, vlakbij de NDSM, winkelcentrum Boven ‘t Y en op fietsafstand van de Noord-Zuidlijn. Je kunt ook op verschillende plekken de pont pakken richting het centrum, denk hierbij aan de pont op het NDSM-Werf, de Distelweg en de pont op de Buiksloterweg. Alle op korte afstand gelegen. Deze wijk is ontzettend groen, met name de Buiksloterbreek is een aanrader, en ook nog eens kindvriendelijk. Mocht je de drukte van de stad willen ontvluchten kan dat in het op korte afstand gelegen Noorderpark. Tevens ligt op loopafstand van de woning het vernieuwde winkelcentrum “Banne” waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen. Met de Noord-Zuid lijn ben je in 5 minuten in het centrum van Amsterdam.

Indeling;
Bij binnenkomst van de woning, kom je terecht in de hal. Deze geeft toegang tot de lichte woonkamer met aangrenzend de keuken. Via die keuken en de woonkamer heb je toegang tot het balkon. Het balkon ligt op het zuiden, en geeft uitzicht over het groene speeltuintje en de prachtige dijkwoningen aan de Buiksloterdijk!
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de lichte slaapkamer. De badkamer voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. De woning heeft daarnaast een eigen berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
– Erfpacht afgekocht tot 2040 (Eeuwigdurende aanvraag is gedaan met gunstige voorwaarden)!
– Balkon op het zonnige zuiden
– Oplevering in overleg, kan snel
– Professionele VvE
– Servicekosten VvE € 112,-
– Energielabel C geldig t/m 2026
– Je kunt een parkeervergunning(en) aanvragen voor dit appartement.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Voor de verkoop geldt het wettelijk schriftelijkheidsvereiste. Dit houdt in dat bij verkoop waarbij alleen particuliere partijen betrokken zijn pas sprake is van een overeenkomst nadat de koopakte is getekend.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Marjoleinstraat 15, Amsterdam

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.