Van de Steege Makelaarsgroep

Te koop - Nachtwachtlaan 250, Amsterdam

Nachtwachtlaan 250

1058 EJ, Amsterdam 

€ 340.000,- k.k.

Omschrijving

Goed ingedeeld 2 kamer appartement van 58 m2 met balkon gelegen aan het mooie Rembrandtpark. Het appartement bevindt zich op de 3e etage, heeft 2 bergingen en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Indeling:
Via de entree kom je binnen in de hal, vanuit hier zijn alle kamers te bereiken. De ruime woonkamer heeft een halfopen keuken met toegang tot het balkon, deze is op het westen. Je hebt prachtig groen uitzicht doordat het appartement op de 3e verdieping ligt. Middels de hal bereik je het separaat toilet en de nette badkamer, deze is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine- droogaansluiting. De ruime slaapkamer is voorzien van inbouwkasten en heeft ook toegang tot het balkon.

Verder heeft het appartement een eigen parkeerplaats in de ondergelegen afgesloten parkeergarage en naast een berging in de onderbouw ook nog een tweede kleinere berging op dezelfde verdieping als het appartement.

Je woont hier heerlijk in het groen in een goed onderhouden appartementencomplex!

Ligging:
Het wooncomplex is gelegen binnen de ring aan het Rembrandtpark, op slechts enkele minuten fietsen van het Vondelpark en het centrum van Amsterdam (o.a. via Surinameplein en Overtoom) en is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen.

Erfpacht:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) afgekocht t/m september 2094 onder de erfpachtbepalingen van 1994. De erfpacht is voortdurend.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 58 m2
– Ligging op het westen
– De erfpacht is afgekocht tot 15 september 2094
– Eigen parkeerplaats in inpandige parkeergarage
– 2 bergingen
– VvE in professioneel beheer
– Anti-speculatiebeding van toepassing tot 2 jaar na aankoop
– Servicekosten appartement: € 205,- (per maand inclusief parkeren en stookkosten)
– Vaste Projectnotaris: Veenhof Notariaat te Amsterdam

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen deskundige te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen.

Kenmerken

Aankoopmakelaar
Gratis Waardebepaling
Checklist Bezichtiging

Bezichtiging aanvragen voor Nachtwachtlaan 250, Amsterdam

*Door dit te versturen ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Onze kantoren zijn op vrijdag
24 september gesloten

Wegens ons bedrijfsuitje zijn wij op vrijdag 24 september gesloten. Voor urgente zaken verzoeken wij je om ons een email of bericht te sturen.